x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Info

Info

13 Mai 2005   •   00:00


  • 14 mai 2005
  • Senzatia soul a Marii Britanii, solista JOSS STONE, este dezamagita pentru ca luni, 9 mai 2005, nu a trecut examenul pentru obtinerea carnetului de conducere. Solista, in varsta de 18 ani, spera sa indeplineasca prevederile legale din America dupa examenul sustinut in Los Angeles, dar, din pacate, va ramane la stadiul de incepator pentru o perioada. "Nu sunt buna de nimic. De fapt, sunt un sofer bun, nu a fost vina mea. Un camion venea spre mine si cred ca soferul dorea sa ma loveasca. Am apasat pe frana, dar doamna care ma examina mi-a cerut sa accelerez, nu stiu din ce motiv. Cred ca dorea sa ma vada moarta...", a declarat Joss Styone dupa ce nu a trecut proba practica.

    PATRICIA KAAS nu intentioneaza sa cante intr-o alta limba decat in franceza. "Doar in limba mea materna pot sa imi exprim sentimentele", a declarat artista marti, 10 mai 2005, in cadrul unei conferinte de presa. Desi a inregistrat pana in prezent cateva cantece in engleza, ea a subliniat ca prefera sa cante in franceza. "A fost o experienta frumoasa, insa cred ca vocea mea este mult mai interesanta atunci cand cant in franceza, deoarece emotia este mai naturala, iar eu nu mai sunt nevoita sa reflectez asupra semnificatiei cuvintelor si asupra modului in care trebuie sa le pronunt", a declarat Patricia Kaas.

    Comportamentul lui MARIAH CAREY este din ce in ce mai ciudat, mai ales ca, mai nou, are un angajat a carui indatorire este sa o scape de guma pe care a mestecat-o. Solista a surprins asistenta unei emisiuni televizate in Marea Britanie cand si-a scos din gura guma de mestecat si a pus-o in palma unui membru al echipei sale. Prezentatoarea emisiunii "GM:TV", Lorraine Kelly, a spus: "Cand Mariah a dorit sa scape de guma de mestecat, cineva a intins o mana, iar acest lucru pare sa ii fi fost de fapt ocupatia in echipa".

    MEL B SI GERI HALLIWELL, ambele foste componente ale trupei Spice Girls, vor concura pentru o pozitie cat mai buna in clasamentul britanic. Mel B va lansa la data de 6 iunie piesa "Today", la numai doua saptamani dupa ce Geri isi va lansa noul single de pe albumul "Passion", intitulat "Desire". Noul album semnat Mel B si numit "LA State Of Mind" va fi lansat la data de 30 iunie, prin intermediul casei de discuri Amber Cafe.

    ×
    Subiecte în articol: cultura