x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură IntenCity, cel mai mare festival de muzică din sudul României, își deschide porțile vineri

IntenCity, cel mai mare festival de muzică din sudul României, își deschide porțile vineri

de Magdalena Popa Buluc    |    25 Aug 2022   •   11:35
IntenCity, cel mai mare festival de muzică din sudul României, își deschide porțile vineri

DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk sunt headlinerii celui mai mare festival de muzică din sudul României – Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) găzduiește Festivalul IntenCity, evenimentul aflat la prima ediție, care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii.

Publicul va avea ocazia să participe la concerte live ale unor artiști internaționali renumiți, și să se bucure, împreună cu prietenii și familia, de hituri latino, electro și disco. IntenCity este festivalul de muzică la care toți artiștii ar putea fi headlineri și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.

Pe lângă concerte, publicul prezent la eveniment se va bucura de un târg cu produse de artizanat, Bizarre Bazaar, precum și de numeroase ateliere și activități. De la cosmetice din lavandă, pentru un somn odihnitor între zilele de festival, și agende din piele în care să îți notezi amintirile de la IntenCity, tatuaje temporare și codițe împletite pe care să le păstrezi până se coc strugurii, la jocuri interactive și face painting pentru micuții participanți, festivalul oferă ocazia celor mari și celor mici, deopotrivă, de a-și crea cele mai frumoase amintiri la finalul verii. Atelierele vor avea loc între orele 16:00 și 19:00.

În fiecare zi de festival, porțile stadionului Ion Oblemenco se deschid pentru public la orele 16:00. Concertele încep de la ora 18:00 și durează până la 02:00-03:00 dimineața, în toate cele trei zile.

Pe durata festivalului, autobuzele care ajung la Stadionul Ion Oblemenco (1, 4, 10, 20, 24, 29b, E1) vor fi suplimentate și vor circula întreaga noapte.

×