x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură La 11 iulie, Judas Priest live

La 11 iulie, Judas Priest live

de Alex Revenco    |    04 Mar 2008   •   00:00
La 11 iulie, Judas Priest live

Organizat de Emag!c Entertainment, B’estfest 2008 va avea loc în aer liber, în cadrul Romexpo, între 4 şi 6 iulie, iar la 11 iulie va fi B’estfest Aftershock. 

 

AFTERSHOCK - Zeii heavy metal vin la Bucureşti


Organizat de Emag!c Entertainment, B’estfest 2008 va avea loc în aer liber, în cadrul Romexpo, între 4 şi 6 iulie, iar la 11 iulie va fi B’estfest Aftershock. 

 

În urma uriaşului succes avut anul trecut de “seara Alice Cooper & Marilyn Manson”, organizatorii B’estfest 2008 dedică o seară specială iubitorilor de heavy metal, botezată Aftershock. Şi cum era de aşteptat, seara respectivă (11 iulie) are un headliner pe măsură, Judas Priest având în România nenumăraţi fani devotaţi, care visează de ani buni să-şi vadă idolii în concert. Dar Aftershock va beneficia şi de participarea altor nume ale scenei metal rock de la noi şi din străinătate, acestea urmând a fi confirmate pe măsură ce se vor încheia contractele.

 

75 DE LEI BILETUL. În­ce­pând de astăzi se pun în vânzare bi­­letele pentru ziua de 11 iulie, B’est­fest Aftershock, la preţul de 75 de lei în pre-sale. Ca şi abonamen­tele pe trei zile (240 de lei), biletele pentru Aftershock sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta, iar la 11 iulie, la intrarea în spa­ţiul de festival, biletele vor costa 90 de lei. Între 2  iunie şi 13 iulie, Rob Halford (voce), Glenn Tipton (chitară), K.K. Downing (chitară), Ian Hill (bas) & Scott Travis (tobe) sunt în tur­neul de promovare a viitorului disc, “Nostradamus”, în care sunt prezentate atât piesele noului material, cât şi marile hituri Judas Priest, înregistrate în peste 30 de ani de activitate.

×
Subiecte în articol: cultura iulie