x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Mickey Mouse, Donald Duck şi Goofy. Pe scenă, în România!

Mickey Mouse, Donald Duck şi Goofy. Pe scenă, în România!

de Dana Andronie    |    23 Noi 2012   •   13:13
Mickey Mouse, Donald Duck şi Goofy. Pe scenă, în România!

Disney Live! prezintă Mickey’s Magic Show în premieră la Bucureşti. Cele mai îndrăgite personaje din lumea Disney şi momente spectaculoase de iluzionism, într-o producţie fără precedent în România! Evenimentul este organizat de Amphitrion şi se va desfăşura la Sala Palatului, între 13 – 17 februarie 2013.

Feld Entertainment, producătorii spectacolelor Disney On Ice, aduc publicul într-o lume în care magia Disney capătă un cu totul alt înţeles, în cadrul uneia dintre cele mai ample producţii - Mickey’s Magic Show.

Mickey’s Magic Show prezintă celebre momente de magie din legendarele filme Disney, care se vor petrece chiar sub ochii spectatorilor. Transformarea într-o fracţiune de secundă a hainelor ponosite ale Cenuşăresei într-o frumoasă rochie de bal, spectaculoasa levitaţie a Prinţesei Jasmine din “Aladdin” sau măturile fermecate care dansează din “Fantasia”, toate vor deveni aievea. Maestrul Magician însuşi – Mickey Mouse – va uimi publicul cu trucurile sale de iluzionism, alături de Zâna cea Bună din povestea “Cenuşăresei”, Pălarierul Nebun din “Alice în Ţara Minunilor”, dar şi de Michael Barron, unul dintre cei mai talentaţi tineri iluzionişti ai momentului.

Magia va fi completată de prezenţa Printesei Belle (“Frumoasa şi Bestia”), alături de Alba ca Zapada precum şi de prietenii lui Mickey din Toontown: Minnie Mouse, Donald Duck şi Goofy.

“Vom conduce publicul într-o călătorie fabuloasă cu ajutorul personajelor Disney. Spectatorii vor fi martorii unor impresionante numere de iluzionism ce le vor tăia respiraţia”, declară Kenneth Feld, producătorul spectacolelor Disney Live! şi al celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, Siegfried & Roy.

La conceperea numerelor de iluzionism participă celebrul Jim Steinmeyer, renumit pentru colaborările sale cu cei mai mari iluzionişti ai lumii, David Copperfield, Lance Burton şi Siegfried & Roy, cu o experienţă în domeniu de peste 20 de ani.

Copiii din sală pot deveni la rândul lor personaje ale spectacolului, având şansa să urce pe scenă şi să fie asistenţii magicianului. Indiferent dacă sunt pe scenă sau în sală, toţi cei prezenţi vor avea parte de o experienţă inedită. Nu se întâmplă în fiecare zi să vină în vizită la Sala Palatului Mickey Mouse, Donald Duck sau Goofy...!

Lider mondial în producerea spectacolelor de divertisment pentru familie

Feld Entertainment este liderul mondial în producerea şi prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie în cadrul turneelor live care înalţă spiritul uman şi creează amintiri de neuitat. Cu o audienţă de peste 30 de milioane de spectatori în fiecare an, producţiile Feld Entertainment au avut reprezentaţii în mai mult de 70 de
ţări de pe şase continente.

Programul spectacolelor Disney live! de la Sala Palatului

Compania Walt Disney aduce în fiecare an experienţa divertismentului live în Europa în faţa unui public de peste 6,5 milioane de persoane. Biletele sunt de găsit în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro. Preţul de pornire: 64 de lei. Programul spectacolelor Disney live!: miercuri, 13 februarie, ora 19:00; joi, 14 februarie, ora 19:00; vineri, 15 februarie, ora 19:00; sâmbătă, 16 februarie, ora 11:00; duminică, 17 februarie, ora 11:00.

×