x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica B'estfest & more

B'estfest & more

de Alex Revenco    |    27 Iun 2008   •   00:00

B’ESTFEST SLEEPOVER. Spectatorii care vor veni în Bucureşti special pentru B’estfest au la dispoziţie pe www.bestfest.ro o listă de hoteluri, hosteluri şi zone de camping din Capitală, iar blogul  www.bestfest.ro/dormilamine oferă celor interesaţi şansa de a găsi şi alte locuri de cazare.



B’ESTFEST SLEEPOVER. Spectatorii care vor veni în Bucureşti special pentru B’estfest au la dispoziţie pe www.bestfest.ro o listă de hoteluri, hosteluri şi zone de camping din Capitală, iar blogul  www.bestfest.ro/dormilamine oferă celor interesaţi şansa de a găsi şi alte locuri de cazare. Mai mult, în cadrul campaniei B’estfest Sleepover bucureştenii pot anunţa disponibilitatea unui loc de cazare pentru cei care vin la festival. Fie că este vorba despre o canapea în plus, o saltea sau un spaţiu pentru cort în gradină, ei pot posta anunţul în pagina special creată. De asemenea, cei din afara Bucureştiului pot căuta o "gazdă", postînd o solicitare de cazare pe pagina site-ului. În fiecare noapte, concertele vor avea loc pînă la ora 2:00, iar în ceea ce priveşte transportul public, după ora 24:00, organizatorii festivalului au trimis o cerere oficială solicitînd conducerii RATB prelungirea programului şi suplimentarea liniilor ce deservesc această zonă a Capitalei. Produs de Emag!c Entertainment, festivalul va avea loc la Romexpo, în zilele de 4, 5, 6 şi, respectiv 11 iulie – B’estfest Aftershock. Line-up-ul festivalului îi cuprinde pe Alanis Morissette, Cypress Hill, Unkle, Apollo 440 şi Miss Platnum (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers şi Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko) şi Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (11 iulie).

ALANIS NR. 7. Alanis Morissette a lansat recent cel de-al şaptelea album din carieră, "Flavors of Entanglement". Interpreta a mărturisit că materialul este rezultatul recentelor experienţe de viaţă şi că despărţirea de actorul Ryan Reynolds i-a dat forţa unui nou început. "Exact în perioada despărţirii am fost la Londra pentru douăsprezece zile şi am scris versurile tuturor celor 12 piese. Totul a mers rapid şi visceral", a povestit Alanis. Ea a fost alături de actorul din "Definitely, Maybe" mai bine de patru ani, actualmente Ryan Reynolds fiind logodit cu Scarlett Johansson. Alături de melodiile noului album, la Bucureşti vom putea asculta şi alte hit-uri semnate Morissette, precum "Ironic", "Uninvited", "Thank U" sau "So Pure". Alanis va concerta în prima zi a B’estfest, la 4 iulie.

ACTORUL KRAVITZ. După ce a cucerit industria muzicală, Lenny Kravitz îşi încearcă norocul şi în lumea filmului. El va juca unul dintre rolurile principale din filmul "Push", o adaptare a bestseller-ului "Sapphire", în regia lui Lee Daniels. Artistul interpretează un asistent medical care descoperă povestea unei paciente supraponderale, analfabete şi însărcinate. Rockerul, care şi-a lansat recent al optulea album din carieră, "It’s Time For A Love Revolution", va cînta la Bucureşti sîmbătă, 26 iulie, pe stadionul Cotroceni.

PRIEST & NOSTRADAMUS. După trei ani de la "Angel of Retribution", Judas Priest revine cu un nou album, "Nostradamus", iar turneul de promovare îi aduce pe zeii heavymetal pentru prima dată în România, la 11 iulie, la B’estfest Aftershock. Despre noul dublu CD (cu 24 de piese) chitaristul Glenn Tipton a spus că este "o poveste, nu doar un disc şi aşa vrem să-l şi prezentăm. Am vrut să facem altceva. Nu ne-am culcat pe lauri şi nu am vrut să scoatem disc după disc, cu acelaşi gen de piese, dar cu alte versuri, aşa cum fac multe trupe. Am vrut să scoatem un «album cu poveste», iar managerul nostru ne-a sugerat viaţa lui Nostradamus". El a mai adăugat: "Vrem ca cei care ascultă albumul să nu îşi aleagă o melodie sau două, să asculte fiecare vers, să se desprindă de această lume şi să păşească în cea a lui Nostradamus". Alături de Judas Priest, la Aftershock mai cîntă Primal Fear, Ross the Boss, Wisdom şi Thunderstorm, iar biletele se găsesc în reţeaua Diverta şi pe www.myticket.ro. Acestea costă 75 lei în pre-sale şi 90 lei la intrare, în timp ce biletele VIP, de 185 lei, 135 lei sau 115 lei, se mai găsesc şi ele, dar în număr limitat. După ce Judas Priest deschide seria marilor concerte rock din această vară, la 23 iulie, Metallica va concerta pe Stadionul Cotroceni, cu porţile închise, show-ul fiind sold-out de două săptămîni, iar la 4 august Iron Maiden va zgudui Capitala cu un show exploziv, din turneul "Somewhere Back In Time".

×
Subiecte în articol: muzica iulie