x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Heavy metal 'made in Germany' la tsc

Heavy metal 'made in Germany' la tsc

de Alex Revenco    |    05 Apr 2012   •   16:42
Heavy metal 'made in Germany' la tsc

Duminica, 8 aprilie, Silver Church gazduieste o seara speciala, in care pe scena vor urca cu trei trupe valoroase de pe scena metalului german. Palace, Brainstorm sI Primal Fear vor canta in 'Biserica de Argint', incepand cu ora 20.00, evenimentul fiind organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Palace s-a infiintat in 1990 si are la activ sapte albume (ultimul lansat in 2011). Sound-ul formatiei aduce aminte de trupe UDO, Gamma Ray sau Grave Digger.
Brainstorm a luat fiinta in 1989 iar primul album a fost lansat abia in anul 1997. Materialul s-a intitulat "Hungry" si a fost apreciat de critici. Cel mai recent disc este 'On The Spur Of The Moment', a aparut anul trecut si este considerat "o capodopera power metal'.

Primal Fear este o trupa power- speed metal, formata in 1997 de solistul Ralf Scheepers dupa ce a ratat titularizarea in Judas Priest (ca inlocuitor al celebrului Rob Halford) sI basistul Mat Sinner. Asemnat in acelasi an un contract cu Nuclear Blast Records iar in 1998 a lansat albumul de debut. Duminica, in Capitala, Primal Fear isi va lansa cel mai nou material discografic, intitulat "Unbreakable". Ralf, solistul vocal al trupei Primal Fear, a tinut sa faca o urare fanilor din Romania: "Sa nu va pierdeti niciodata credinta in heavy metal, ramaneti duri si liberi! Va asteptam la concertul nostru de la Bucuresti. Va iubim!'

×
Subiecte în articol: muzica