x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La B'estfest Summer Camp, peste 100 de artişti pe 7 scene

La B'estfest Summer Camp, peste 100 de artişti pe 7 scene

de Alex Revenco    |    07 Iun 2012   •   16:10
La B'estfest Summer Camp, peste 100 de artişti pe 7 scene

"B’estfest a crescut cu fiecare editie, iar in 2011 s-a transformat intr-o adevarata aventura de trei zile si trei nopti, oferind publicului roman experienta unui festival european. Mai mult decat atat, noul concept si noua directie muzicala au transformat B’estfest intr-un eveniment cu potential turistic foarte mare, in special pentru spectatorii de peste hotare. Daca in 2011, 15 % dintre participantii la festival au fost turisti straini, anul acesta ne asteptam ca procentul sa creasca spre 25%. B’estfest Summer Camp este din ce in ce mai interesant pentru straini tocmai pentru ca arata ca un festival adevarat, oferind un line- up eclectic si o intreaga experienta, desigur la un pret mult mai mic decat al unui festival din Vest. In 2012 va promitem o editie si mai interesanta, cu si mai multi artisti, mai multe scene, activitati noi...pe scurt, un weekend de distractie cu amintiri de neuitat. Si de aceasta data, multumim Primariei si Consiliului Local Tunari cat si Primariei Municipiului Bucuresti care ne sprijina in continuare', a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Sub sloganul 'Mai multa muzica sI mai multa distractie', organizatorii B'estfest Summer Camp 2012 au tinut ieri o conferinta de presa, anuntand amanunte despre festival. Intre 6 sI 8 islazul lacului Pasarea din Tunari va deveni capitala show-urilor live sI a distractiei, cu o multime de noi activitati, peste o suta de artisti care ne propun, pe sapte (!) scene o calatorie incredibila printre diverse genuri muzicale. La fel ca si in 2011, scenele Ciuc Premium si Coca-Cola vor alterna, oferind cel mai bun mix de electro, alternative, indie, pop-rock si fusion. De asemenea, anul acesta Freedom Dance Arena revine, gazduind atat DJ-set-uri, cat si show-uri live cu cele mai "hot' nume ale scenei de breakbeat, drum’n’bass, dubstep si house. Editia 2012 a B’estfest Summer Camp aduce si trei noi scene, scena Jägermeister Aftershock – dedicata fanilor rock, punk, hardcore si metal, Blazing Vibez Stage, dedicata genurilor reggae, roots, dancehall si Groove On Stage, cu o selectie inedita de lounge, IDM si broken beat. Cluburile Fabrica, B52, Expirat si Control se muta la iarba verde, cu programe de muzica live, DJ sets, voie buna si party pana dimineata.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului prezinta artisti de top din showbiz-ul international, precum Pulp (foto), Garbage, Royksopp, Meshuggah, Kreator, Moonspell, Obituary, Tristania sI multi altii. Reamintim ca biletele sunt 125 de lei/ zi sI 265 de lei/ trei zile iar promotia pentru elevi si studenti a fost extinsa pentru tineri de pana in 26 de ani, cu 50% discount din pretul biletului, daca vin in gasca de 5 persoane. Copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit, daca sunt insotiti de un adult.

×
Subiecte în articol: muzica