x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica 30 de ani de rock autentic alături de Celelalte Cuvinte

30 de ani de rock autentic alături de Celelalte Cuvinte

16 Noi 2011   •   21:00
30 de ani de rock autentic alături de Celelalte Cuvinte

Prima etapa a turneului national "Celelalte Cuvinte – 30 de ani" s-a incheiat in Ardeal.
Concertele au fost de un real succes, iar publicul i-a primit foarte bine pe baieti. S-a lasat cu lacrimi, cu urari de "La multi ani", cu bisuri repetate. Pu­blicul din Oradea, Cluj, Sibiu, Timisoara si Resita i-a primit cu multa caldura pe membrii formatiei, care au oferit un spectaol pe masura renumelui castigat in cele trei decenii de activitate.

Turneul a debutat la Oradea (4 noiembrie), sub semnul unor emotii pu­ternice, atat de partea formatiei, cat si a fanilor. Au urmat Cluj, Sibiu, Timisoara, Resita si peste tot fanii Celelalte Cuvinte au umplut pana la refuz cluburile si au sarbatorit alaturi de Calin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop si Ovidiu Rosu. Publicul a venit sa asculte si sa cante alaturi de trupa me­lo­­diile intrate in legenda ("Un sfarsit e un inceput",

"Iarba prin par", "Daca vrei", "La ceas tarziu", "Fan­ta­na suspinelor", "Neam bles­te­­mat"), sa le ureze "La multi ani" si sa le multumeasca pentru ca, dupa atata vreme, Celelalte Cuvinte nu a dezamagit niciodata, nu a facut compro­mi­­suri si nu a oferit fanilor de­cat rock de cea mai buna cali­ta­­te. Formatia a pregatit foarte bine acest tur­neu, concertele (care dureaza circa trei ore) sunt insotite de proiectii video cu imagini rare din "calatoria" in timp a celor de la Celelalte Cuvinte. Pentru acest turneu, for­matia Celelalte Cuvinte a mai pregatit fanilor o placuta surpriza, prezentand – in premiera nationala – opera rock "Oglinda", alcatuita din sase parti, cu o durata de 20 de minute. La sfarsitul acestei saptamani turneul "Celelalte Cuvinte – 30 de ani" ajunge la Constanta (vineri, 18 noiembrie, Club Heaven’s Hell) si, pentru prima data in 30 de ani de cariera, la Galati (sambata, 19 noiembrie, Club Zodiar). Urmatoarele date: 25 noiembrie, Buzau – Cafeneaua Artistilor, 26 noiembrie, Iasi – Club Hand, 2 decembrie, Brasov – Centrul Cultural Reduta, 3 decembrie, Targoviste – La Scriitori.

×