x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ABBA. Pentru prima oară, după optsprezece ani, suedezii editează o melodie nouă, găsită în arhive

ABBA. Pentru prima oară, după optsprezece ani, suedezii editează o melodie nouă, găsită în arhive

de Sebastian S. Eduard    |    02 Feb 2012   •   21:00
ABBA. Pentru prima oară, după optsprezece ani, suedezii editează o melodie nouă, găsită în arhive

Faimosul grup ABBA se pregateste de lansarea unei piese noi, intitulata "From A Twinkling Star To A Passing Angel". Aceasta va fi inclusa in editia deluxe a ultimului album, "The Visitors", preconizata sa apara pe piata in luna aprilie. Editia deluxe va contine cateva bonusuri si un DVD cu materiale inedite din arhive.

2 MILIOANE/ AN. Un comunicat aparut pe website-ul formatiei spune: "Pentru fanii ABBA, cea mai senzationala veste este aparitia pe disc a demo-ului «From A Twinkling Star To A Passing Angel», o melodie nou-nouta, descoperita in arhive. Este pentru prima oara, de la box setul «Thank You For The Music», aparut in 1994, cand formatia scotoceste in arhive si scoate la iveala o piesa inedita, compusa in vremurile de glorie". Intre anii 1974 si 1982, Agneta, Benny, Bjorn si Anni-Frid au fost prezente permanente in clasamentele internationale. Grupul a vandut peste doua sute de milioane de discuri in lumea intreaga si continua sa vanda – in medie – doua milioane de discuri in fiecare an.

Discuri pentru player
The Mars Volta ● Noctourniquet. Al sa­selea album al trupei din Te­xas ur­mea­­­za ca­tor­­­va mate­ria­­­le de re­fe­rin­ta precum premiatele "De-Loused In The Co­­matorium", "Frances The Mute" sau albumul din 2008 "The Bedlam In Goliath", rasplatit cu un Grammy pentru Best Hard Rock Performance (piesa "Wax Simulacra"). Grupul pregateste o revenire spectaculoasa, noul CD urmand sa apara la 27 martie.

Halestorm ● The Stran­ge Case Of... Vor­bim des­pre cel de-al doi­­lea al­bum al trupei hard rock ame­ri­ca­ne, ce va fi lan­­sat in luna aprilie a.c. Cu acest prilej, Lzzy Hale & Co. vor pleca intr-un turneu american, alaturi de alte doua trupe "beton": Godmack si Staind. Iata cateva titluri de pe noul CD: Love Bites (So Do I), Mz. Hyde, I Miss The Misery, Freak Like Me, Beautiful With You etc.

Death Cab For Cutie ● Codes And Keys. Cel mai recent disc al gru­pu­­lui ame­ri­can va fi promovat in ca­drul unui tur­­neu in SUA – impreuna cu gru­pul Youth La­goon, in deschidere – ce va incepe la 10 aprilie, in Denver (Ellie Caul­kins Opera House). Dupa SUA si Ca­nada vor urma alte show-uri in Aus­tralia si Asia de Est. Albumul, care a ajuns pana pe locul 3 in topul Billboard, a fost elogiat de critica.

×