x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Adele anunţă că va face un turneu în Europa. În ce ţări va cânta

Adele anunţă că va face un turneu în Europa. În ce ţări va cânta

26 Noi 2015   •   20:23
Adele anunţă că va face un turneu în Europa. În ce ţări va cânta

Al treilea album semnat Adele, '25', a devenit cel mai vândut album din istoria Marii Britanii în prima săptămână de la lansare, exact în ziua în care artista a anunţat că va realiza un turneu în Europa în 2016, relatează joi EFE şi AFP.

Adele a făcut anunţul într-un clip pe Facebook, în care apare cu o baghetă de magician cu care indică ţările incluse în turneul său: Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Germania, Elveţia, Spania, Portugalia, Italia, Olanda, Franţa şi Belgia. Artista râde şi glumeşte spunând că "este greu să fii Harry Potter".

În cele cinci luni ale turneului, Adele va vizita 13 ţări europene unde va susţine 36 de concerte. Turneul va începe pe 29 februarie la Belfast şi se va încheia pe 13 iunie la Anvers. Printre oraşele gazde ale concertului se află Londra (15, 16, 18, 19 martie), Stockholm (29 aprilie), Berlin (7 şi 8 mai), Barcelona (24 mai) şi Paris (9 şi 10 iunie).

Cântăreaţa britanică va prezenta piesele de pe noul său album care continuă să doboare record după record, cunoscând cel mai puternic start înregistrat vreodată în SUA şi Canada şi devenind, totodată, cel mai vândut album în acest an în America de Nord.

×
Subiecte în articol: Adele album 25