x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Adele revine cu un nou album, intitulat "25"

Adele revine cu un nou album, intitulat "25"

22 Oct 2015   •   15:27
Adele revine cu un nou album, intitulat "25"

Cântăreaţa britanică Adele s-a adresat miercuri milioanelor de fani publicând pe contul său Twitter un text în care anunţă că noul album se va numi "25" şi va fi unul de "împăcare" cu ea însăşi, transmite AFP.

"Precedentul meu album a fost unul de ruptură şi, dacă ar fi să spun ceva despre următorul, aş spune că este un album de împăcare. Mă împac cu mine însămi", a scris artista pe contul său Twitter, urmărit de 23,5 milioane de fani. "Recuperez timpul pierdut. Mă împac cu tot ceea ce am făcut şi cu ceea ce nu am făcut", adaugă interpreta baladei "Someone Like You", ajunsă hit mondial.

Adele, care are în prezent 27 de ani, mărturiseşte că a 25-a aniversare a fost pentru ea o "cotitură". "Ezitând între a fi o bătrână adolescentă şi o adultă cu drepturi depline, m-am hotărât să devin cea care voi fi mereu", a scris ea.

Fără să precizeze data lansării noului album, pe care site-ul muzical Billboard îl anunţă în 20 noiembrie, solista britanică a menţionat lunga perioadă scursă de la precedentul său album, "21", lansat în 2011: "Îmi pară rău că a durat atât, dar, ştiţi, aşa e viaţa", arată cântăreaţa, mamă a unui băieţel născut în 19 octombrie 2012.

Adele a făcut senzaţie duminică seară, când a dezvăluit, într-o reclamă difuzată în cadrul emisiunii X Factor, un scurt extras de 30 de secunde de pe ceea ce ar putea fi viitorul ei single. Videoclipul pe fond negru, în care apare textul pe care îl interpretează acompaniată doar de pian, i-a entuziasmat pe fanii care au invadat reţeaua Twitter cu #ADELEISBACK.

Cântăreaţa a avut mare succes în 2008 cu primul album, "19", care a câştigat un premiu Grammy. Cel de-al doilea album, "21", cu hiturile "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep", i-a adus în 2012 şase premii Grammy şi s-a aflat timp de doi ani în fruntea vânzărilor de albume din Statele Unite. În Marea Britanie, albumul "21" este de departe cel mai bine vândut din secolul al XXI-lea.

Cântăreaţa a obţinut în 2013 premiul Oscar pentru cel mai bun cântec, banda sonoră din cel mai recent film cu James Bond, "Skyfall", aminteşte AFP.

×
Subiecte în articol: Adele