x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ''Ador'' cu Loredana pe 10 noiembrie la Sala Palatului

''Ador'' cu Loredana pe 10 noiembrie la Sala Palatului

11 Sep 2017   •   13:51
 ''Ador'' cu Loredana pe 10 noiembrie la Sala Palatului

Loredana va susţine pe 10 noiembrie, la Sala Palatului, alături de trupa "Agurida" şi de invitaţi speciali, mega show-ul ''Ador'', un spectacol special care marchează 30 de ani de la lansarea albumului ''Bună seara, iubite!''.

"Loredana pregăteşte, pentru al şaptelea an consecutiv, un show tematic inovator - 'Ador', un spectacol special care marchează 30 de ani de la lansarea albumului 'Bună seara, iubite!'. Pre-producţia spectacolului a început deja, iar organizatorii şi producătorii susţin că va fi un show care va aduce în faţa spectatorilor şi o mulţime de efecte speciale şi tehnologii de ultimă oră", informează organizatorii, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Pentru Loredana, '' 'Ador' este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău". "Aşteptaţi-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune, dar şi profunde, la experienţe care ne vor purta pe toţi în magie, şi pe voi spectatorii, dar şi pe noi, cei de pe scenă", spune artista.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile "Adevărul", "Mihai Eminescu", "Humanitas", "Cărtureşti", la Staţia de Metrou Unirii 1, în Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi online pe: vandbilete.ro, bilete.salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.

×