x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket

Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket

31 Aug 2014   •   17:58
Al Bano a acceptat provocarea Ice Bucket

Numeroase celebrităţi din lumea întreagă s-au alăturat acestei campanii, Ice Bucket Challenge. De fapt, provocarea de a-ţi turna în cap o găleată cu apă şi gheaţă este o campanie de donaţii în ajutorul celor suferinzi de scleroză laterală amiotrofică.

La această campanie au aderat o mulţime de personalităţii din întreaga lume, printre cei mai cunoscuţi fiind Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Ron Wood, Andrea Bocelli, Shakira, Mark Zuckerberg. Al Bano a raspuns cu umor provocării: “Mulţumesc celor care m-au provocat. Sunt fericit să particip la această strângere de fonduri Ice Bucket şi abia astept să fac acest ritual, care este unul excepţional, cu o apă în care o să torn gheaţă. Dar mai bine chem pe cineva să mă ajute. Vino, ajută-mă... spune Al Bano cuiva pe care îl întreabă: “E gheaţă adevarată? Pot să amestec? Eu acum, în faţa atâtor oameni... De fapt, stai, trebuie sa fac nominalizările.”

Face nominalizarile. “Deci asta e! Sunt gata pentru acest sacrificiu. Nu pierdeţi momentul! Ce fac? Îmi scot pălăria sau o las? Hai. Stai să-mi scot oche....” Nu mai apucă, pentru că asistentul îi şi toarnă apa în cap, postarea filmuleţului strângând mii de like-uri în numai câteva zile.  Cel mai iubit cuplu al anilor '80 (Al Bano & Romina Power) va concerta la Sala Palatului pe 5 noiembrie, concertul, organizat de Project Events, fiind intitulat “Al Bano featuring a very special guest - Romina Power”.

 

×
Subiecte în articol: al bano ice bucket