x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ALTERNOSFERA lansează BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album

ALTERNOSFERA lansează BONJOUR MADAME, primul single de pe viitorul album

de Magdalena Popa Buluc    |    23 Noi 2022   •   11:15
ALTERNOSFERA lansează BONJOUR MADAME,  primul single de pe viitorul album

BONJOUR MADAME este primul single de pe viitorul album al formației de rock și alternative Alternosfera. Piesa se va lansa vineri, 25 noiembrie 2022, prilej cu care trupa se va întâlni cu fanii din București pentru un concert de club, în Quantic.

Bonjour... nu este doar echivalentul pentru Bună ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamnă...

Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!

 

Marcel Bostan, Alternosfera

 

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

Recent, Alternosfera a susținut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.

Alternosfera înseamnă: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitară; Sergiu Aladin – chitară; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

×
Subiecte în articol: alternosfera BONJOUR MADAME