x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ambramarie, noua revelaţie a rockului italian

Ambramarie, noua revelaţie a rockului italian

de Alex Revenco    |    27 Apr 2012   •   20:58
Ambramarie, noua revelaţie a rockului italian

Joi 28 aprilie 2012, de la ora ora 22:00, Hard Rock Cafe din Capitala gazduieste al doilea show sustinut la Bucuresti de frumoasa italianca – recunoscuta sub numele de Ambramarie – impreuna cu formatia sa. Catalogata drept “noua revelatie a rockului Italian', ea a castigat Premiul Industriei Muzicale Italia – 2005, la categoria “cel mai spectaculos debut'.

Jumatate din cei 24 de ani de viata i-a petrecut pe scena, sub indrumarea atenta a doi maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi – de la Scala din Milano si baritonul Giovanni Guerini – acelasi profesor pe care l-au avut si cei trei mari tenori – Domingo, Carreras, Pavarotti, dar si cel care a colaborat cu Bryan Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia. La doar 14 ani a semnat un contract cu prestigioasa casa de discuri Warner Music, unde au aparut doua materiale, “Via da te' si “Urla'.

Cel mai recent disc al ei este “Stay Foolish, Stay Hungry!', album ce contine paisprezece compozitii originale (si 100% rock!), cu titlul inspirat din discursul tinut de Steve Jobs (in 2005), la Universitatea Stanford din California.

×