x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Artişti internaţionali cu „grad mare de risc”.

Artişti internaţionali cu „grad mare de risc”.

de Alex Revenco    |    20 Iun 2011   •   21:00
Artişti internaţionali cu „grad mare de risc”.

Se stie ca din cauza lui Axl Rose (stanga), ora de incepere a unui concert Guns N’ Roses este intotdeauna incerta. Dar 'obiceiul' nu e nou, si in 1992 , cand Axl & Co au cantat la Budapesta, pe Nepstadion (cu Soundgarden si Faith No More – in deschidere) au intarziat doua ore, iar in 2006, concertul de la arena Papp Laszlo a inceput cu trei ore si ju­ma­ta­te mai tarziu. Astfel in­cat, daca, fa­nii din Londra, Dublin sau Bucuresti au asteptat o ora sau o ora si jumatate, se poate spune ca pentru ei a fost 'floare la ureche'!

Sa nu mai vorbim despre concertele Guns N’ Roses anu­late si reprogramate peste un an... Dar, mai nou, in clu­bul artistilor 'pe­ri­­culosi' pentru or­ga­ni­zatori a intrat si talentata interpreta Amy Winehouse (dreapta). Dupa startul ne­con­vingator al turneului european (de la Belgrad), artista britanica im­pre­u­na cu echipa sa manageriala au de­cis sa anuleze urmatoarele concer­te, programate la Istanbul (20 iunie) si Ate­na (22 iunie), iar Amy urmeaza sa se in­toarca la Londra, in clinica de de­zin­­toxicare. Avand in vedere ca, la mij­locul lunii august, Winehouse e as­­tep­tata in Romania, iata ce a de­cla­rat Sorina Burlacu, director gene­ral Events, firma organizatoa­re a spec­tacolului de la Bucuresti: 'Potri­vit discutiilor cu managementul artistei, in momentul de fata as­­­tep­tam asigurarea ca Amy isi va pu­­tea respecta angajamentele si va oferi miilor de fani romani care ii iu­besc mu­zica un concert care s-o re­pre­­zin­te.

Totul depinde de felul in care evo­lu­ea­za recuperarea ei in ur­ma­­toa­re­le doua saptamani. Suntem in contact permanent cu agentii ei si as­­tep­tam informatii legate de restul spec­­ta­­co­lelor programate in aceasta vara. Pe harta turneului Amy Winehouse fi­gu­reaza inca sapte destinatii: Bilbao (Spa­nia), Locarno (Elvetia), Lucca (Ita­lia), Nyon (Elvetia), Wiesen (Austria), Bydgoszcz (Polonia) si Festiva­lul Sziget (Ungaria) inainte de a ajun­ge la Bucuresti, pe 15 august, pe stadi­o­nul Iolanda Balas Soter, concertul din Romania fiind ultimul din cadrul pe­riplului european al artistei britani­ce. Amy Winehouse are o baza solida de fani in Romania, pana in acest mo­ment, pentru spectacolul de la Bu­cu­resti sunt vandute peste 4.000 de bilete dintr-un estimat de 15.000. La concertele din Turcia si Grecia erau as­tep­tati peste 20.000 de spectatori pentru fiecare show'.

×
Subiecte în articol: muzica