x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Au început înscrierile la Stufstock

Au început înscrierile la Stufstock

de Alex Revenco    |    31 Mar 2011   •   19:40

Ca şi anul trecut, Stufstock lansează şi susţine şi în 2011 muzica nouă a ar­tiştilor aflaţi la început de drum, prin proiectul Newcomers. Producţia şi lan­sarea unui album, un turneu na­ţi­o­nal şi un kit pentru sala de repetiţii sunt premiile pe care Stufstock le aduce trupelor noi din proiectul Newcomers 2001, plus concerte pe sce­na principală şi apoi în Bucureşti. Îns­crierile pentru preselecţie au în­ceput la 22 martie şi se vor încheia la 1 iunie.

Trupele care vor să se înscrie pentru concursul Newcomers trebu­ie să aibă un repertoriu propriu de mi­nimum 45 de minute. Demo-urile se trimit la: Capricorn & Capricorn Productions, Str. Anastase Simu nr. 6, scara B, etajul 1, apartament 17, Sec­tor 1, Bucureşti, până la data de 1 iu­nie 2011.

Demo-urile trebuie să con­ţină piese proprii, nu preluări. Nu pot intra în competiţia de anul aces­ta cele 12 trupe finaliste în 2010. Juriul se va întâlni şi va discuta la o săp­tămână după trimiterea materia­le­lor, când vor fi ascultate piesele tru­pe­lor înscrise în concurs. Până la ju­mă­tatea lui iunie vor fi alese 24 de for­maţii care vor concerta în iulie într-un club din Bucureşti.

Din cele 24, juriul va alege 12 trupe ce vor evo­lua în finala com­pe­tiţiei, pe scena Newcomers din Vama Veche. Nu­me­le finaliştilor vor fi anunţate la fi­na­lul lunii iulie, iar con­cer­tele din Va­mă vor avea loc în 24 şi 25 august.

Cele mai bune trupe care vor cânta pe sce­na Newcomers din Vama Veche vor fi premiate de Capricorn & Capricorn Productions, produ­că­torii Stufstock 2011.

×
Subiecte în articol: muzica