x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Axl Rose poate fiamendat

Axl Rose poate fiamendat

de Alex Revenco    |    14 Apr 2011   •   19:01
Axl Rose poate fiamendat

161231-03-11tv-36.jpgPână acum, concertele Guns N’ Roses începeau cu o oră, două mai târziu, indiferent dacă acestea erau programate la Dublin, Londra sau Bucureşti. De fiecare dată solistul Axl Rose găsea scuze: a adormit şi nu l-a trezit nimeni, a fost obosit şi s-a odihnit pentru a fi în formă la spectacol, avionul (charter) a plecat târziu, n-a ajuns la timp etc.

ROBERTA MEDINA. Fără scuze din partea managementului sau a artistului, organizatorii se umpleau de nervi, spectatorii aruncau cu cutii de bere pe scenă (vezi Dublin 2010) sau plecau pur şi simplu, cam aşa s-a întâmplat până acum la concer­tele GNR. Dar până la urmă s-a găsit cineva să-i vină de hac capriciosului rocker. Este vorba despre Roberta Medina, vicepreşedinte al celebrului Festival Rock In Rio, ce se desfă­şoară la Rio de Janeiro. Ea a declarat publicaţiei Epoca: „Prezenţa GNR la ediţia din acest an (la 2 oc­tombrie) a fost cea mai grea negociere din istoria Rock In Rio.
Având în vedere antecedentele, am pus o clauză în contract, potrivit căreia grupul va fi amendat dacă întârzie. Clauză de «întârziere» nu există în contractele altor formaţii, care obişnuiesc să urce pe scenă conform programului, dar cu «Guns» lucrurile stau altfel”.

Discuri pentru Player
Queen  - I. Este primul album al formaţiei, lansat în 1973, ce conţine, să ne aducem aminte, titlurile: „Keep Yourself Alive”, „Doing All Right”, „Great King Rat”, „My Fairy King”, „Liar”, „The Night Comes Down”, „Modern Times Rock ‘n’ Roll”, „Son and Daughter”, „Jesus”, „Seven Seas Of Rhye”, compuse de Freddie Mercury şi Brian May. Înre­gistrat în Trident Studios, discul a fost produs de John Anthony.

Queen - Sheer Heart Attack. Este al treilea album al grupului britanic, apărut în 1974 şi produs de Roy Thomas Baker. Primul single a fost „Killer Queen”, ce a ajuns pe locul 2 atât în Marea Britanie, cât şi în alte ţări din Europa şi pe 12 în topul american de la Billboard. De acum încolo, popularitatea trupei va creşte continuu. Este unul dintre cele mai bune discuri Queen.

Roger Waters - The Wall Live In Berlin. Ediţia specială a acestui concert istoric, desfăşurat între Postdamer Platz şi Brandenburg Gate la 21 iulie 1990, conţine un CD şi un DVD înregistrate atunci. Roger Waters a avut o serie de invitaţi de marcă: Rick Danko, Garth Hudson şi Levon Helm de la The Band, Van Morrison, Joni Mitchell, Scorpions, Sinead O’Connor, Bryan Adams ş.a.

×
Subiecte în articol: muzica