x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Baniciu & Pacifica live în Hard Rock Cafe

Baniciu & Pacifica live în Hard Rock Cafe

02 Iul 2008   •   00:00

Mîine, de la ora 21:00, Mircea Baniciu, acompaniat de grupul Pacifica, are concertul de lansare a discului “Eşarfa – Best of, vol. 1”

Mîine, de la ora 21:00, Mircea Baniciu, acompaniat de grupul Pacifica, are concertul de lansare a discului “Eşarfa – Best of, vol. 1”, primul său album solo după 17 ani. Vlady Cnejevici (clape), Marian “Lache” Mihăilescu (bass), Cristi Iorga (tobe, voce), Teo Boar (chitară) şi Mircea Baniciu (voce, chitară) vor cînta “nu numai piesele noului disc, ci o grămadă de cîntece vechi şi noi”. Despre album, ce va fi disponibil în seara concertului la un preţ promoţional, Mircea spune că “nu ne-am propus să ne îmbogăţim cu acest disc, ci să readucem aminte fanilor că muzica există în continuare”.


MP3 PENTRU FANI. Apărut la Cat Music, CD-ul conţine 14 piese, în special balade, printre care “Eşarfă în dar”, “Frunza” sau “Scrisoare de bun rămas”. Una dintre noile piese, “Merg mai departe”, va putea fi descărcată gratuit, în format MP3, de pe site-ul oficial al artistului. Este o melodie cu un text compus de Dinu Olăraşu, pe care Mircea o consideră autobiografică şi-şi doreşte “să fie ascultată de cît mai mulţi fani”.

×
Subiecte în articol: muzica