x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Basistul de la U2, jefuit de menajeră

Basistul de la U2, jefuit de menajeră

05 Iul 2012   •   18:26
Basistul de la U2, jefuit de menajeră

Dupa ce a fost asistenta personala a basistului de la U2, Carol Hawkins a fost angajata sa aiba grija de casa acestuia, din apropiere de Dublin, sa faca cumparaturile necesare si sa gateasca. Fiind considerata "de incredere", Carol a avut acces la doua conturi bancare ale artistului, din care urma sa faca toate cumparaturile necesare. Dar intre anii 2004 si 2008, Carol a "reusit" sa cheltuiasca, fara a putea justifica, 3,5 milioane de dolari (aproape 3 milioane de euro).

SHOPPING
Ancheta a fost demarata de Colm O’Briain, avocatul lui Adam Clayton, care a "descoperit" suma de 434.000 de euro cheltuita de Carol la curse de cai. La acest caz au fost audiati 30 de martori, iar probele au fost stranse intr-un dosar de 2.500 de pagini. Avand in vedere ca trebuia sa cumpere mancare si detergenti, Hawkins facea deconturi exagerate, de fiecare data, sumele fiind cuprinse intre 1.000 si 36.000 de euro! La prima infatisare de la Dublin Circuit Criminal Court, desi s-au adus 181 de dovezi de furt, Carol Hawkins a pledat nevinovata, dar sentinta definitiva va fi data pe 6 iulie. Adam Clayton a declarat: "Sunt stupefiat de cele intamplate, era omul in care aveam totala incredere".

DISCURI PENTRU PLAYER
Muse ● Survival. Este cea mai noua piesa compusa de grupul britanic si va fi imnul oficial al Jocurilor Olimpice din acesta vara. "Survival" va insoti toate evenimentele olimpice sustinute la Londra. "Ne simtim onorati ca piesa noastra va fi o parte importanta a Jocurilor Olimpice. Versurile ei exprima determinarea de a castiga, specifica competitiei", a spus Matt Bellamy.

Ed Sheeran ● +. Recent, in Marea Britanie, la Gala Ivor Novello, Ed a castigat premiul "Best Song Musically and Lyrically" pentru "The a Team", compusa de artist. "The A Team" a intrat in clasamentul celor mai difuzate 30 de piese din SUA si in Top 20 din Franta, Suedia, Spania. De un succes real se bucura si albumul "+", clasat pe locul 3 in Australia si in Top 10 din Irlanda.

Cody Simpson ● Paradise. Artistul australian a anuntat ca albumul sau de debut, intitulat "Paradise", va iesi pe piata la toamna. Cantaretul a debutat vara trecuta cu EP-ul "Coast To Coast", care a ajuns pe locul 12 in clasamentul SoundScan/Billboard 200. Prima piesa promovata de pe EP a fost "On My Mind", care s-a bucurat de mare succes, fiind difuzata de radiourile din lumea intreaga.

×