x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Beatles, din nou pe primul loc

Beatles, din nou pe primul loc

de Alex Revenco    |    15 Sep 2011   •   21:00
Beatles, din nou pe primul loc

Albumul grupului din Liverpool, aparut prima data in anul 2000, sub forma de CD, a fost relansat recent, in format digital remasterizat. El contine toate hiturile Beatles ce au ajuns pe locul 1 in Marea Britanie si Statele Unite, de la 'Love Me Do', 'From Me to You', 'I Want to Hold Your Hand' sau 'Can't Buy Me Love' pana la 'Yellow Submarine', 'Come Together', 'Get Back' si 'Hey Jude'.

DISC DE DIAMANT. Discul in format digital a debutat pe prima pozitie in clasamentele iTunes din SUA, Canada, Japonia, Olanda, Mexic, Suedia, Spania, Noua Zeelanda si Grecia. Din anul 2000 si pana acum, compact discul '1' s-a vandut deja in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. Numai in SUA, albumul a fost desemnat Disc de Diamant, pentru vanzarea a peste 11,7 milioane de unitati. De altfel, '1' a fost desemnat Cel mai bine vandut album al De­ceniului (2000-2009).

Discuri pentru Player
California Punk - Black Hole. Compilatie, editata de Domino Records, ce pune in evidenta 'primul val' al punkului din California, din anii 1976- 1980. Compilat de faimosul scriitor britanic Jon Savage, albumul contine piese interpretate de formatii precum The Dead Kennedys, The Germs, The Zeros.

Girls - Father, Son, Holy Ghost. Este al doilea album inregistrat de grupul alcatuit din Christopher Owens si Chet White, din San Francisco. Daca 'New York Times' ii compara cu Elvis Costello, Buddy Holly sI Beach Boys, 'Spin' si 'New Musical Express' au decretat ca discul e o capodopera!

M.I.A. - Maya. Este al treilea album al interpretei britanice de culoare, tras la propria casa de discuri, N.E.E.T. Recor­dings, distribuita de XL Recordings si Interscope Records. Majoritatea pieselor de pe acest disc au fost compuse de M.I.A. si inregistrate in casa sa din Los Angeles.

×
Subiecte în articol: muzica