x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bilete cu preţ redus pentru B’estfest 2011

Bilete cu preţ redus pentru B’estfest 2011

de Alex Revenco    |    22 Mar 2011   •   19:19
Bilete cu preţ redus pentru B’estfest 2011

157649-skunk-groupshots1-photocredit-by-derrick-santini.jpgBiletele pentru cea de-a patra ediţie a festivalului vor putea fi achiziţio­nate în continuare la preţ redus, promoţia „early bird” urmând a fi prelungită până duminică, 27 martie. Astfel, până la sfârşitul săp­tă­mânii se pot cumpăra bilete de festi­val cu 20% reducere din preţul în­treg, respectiv 95 de lei – pentru o zi sau 215 lei – abonamentul de trei zi­le, la care se poate adăuga voucherul de camping la doar 10 lei. B’estfest se va desfăşura anul acesta în pe­rioa­da 1-3 iulie, într-o nouă locaţie din nordul Bucureştiului, situată la doar zece minute de Piaţa Presei Libere, ce dispune de o zonă generoasă de campare, dotată cu toate facilităţile.

Ca urmare a numărului foarte mare de solicitări venite din partea fanilor, promoţia „early bird” (anunţată iniţial pentru perioada 1-22 martie), ce oferă posibilitatea cumpărării biletelor de festival cu o reducere de 20% din preţul întreg, se va prelungi până duminică 27 mar­tie inclusiv. „Promoţiile tip «early bird» şi-au dovedit succesul la festivalurile din afara ţării, iar cu ocazia revenirii B’estfest această iniţiativă a prins extraordinar de bine şi la noi, numărul solicitărilor depăşind chiar nivelul aşteptărilor iniţiale! Ne bucură faptul că pu­bli­cul festivalului a fost atât de entuziasmat de reîntoarcerea B’estfest şi de schimbarea anunţată la nivel de concept şi imagine”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele pentru B’estfest sunt disponibile pe www.myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark, la două categorii de preţ: 95 de lei – biletele pentru zi de festival şi 215 lei – abonamentul de trei zile, la care se adaugă un voucher de 10 lei pentru acces în camping. După „perioada de graţie”, ce se încheie duminică, 27 martie, biletele vor putea fi achiziţionate la preţ întreg, adică 125 lei – o zi, 265 de lei – abo­namentul de trei zile şi 15 lei – voucherul pentru camping.

În zilele de festival, biletele vor fi disponibile doar la intrare, la preţul de 150 de lei pentru o zi, 285 de lei – abonamentul şi 15 lei – voucherul de camping.

După un an de pauză, B’estfest re­vine în zilele de 1, 2 şi 3 iulie, într-o nouă locaţie, situată în nordul Bu­cu­reştiului, în zona Pipera – Tunari, ar­tiştii confirmaţi până la această oră fiind: Skunk Anansie (foto), Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum, House of Pain şi Haduken. Mai multe detalii despre festival, dar şi noile confir­mări vor fi disponibile pe site-ul oficial, www.bestfest.ro.

×
Subiecte în articol: muzica