x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Bilete mai ieftine la Enrico Macias

Bilete mai ieftine la Enrico Macias

de Sebastian S. Eduard    |    13 Apr 2011   •   19:41

Admiratorii cântăreţului francez de origine algeriană Enrico Macias pot cumpăra începând de mâine, timp de patru zile, bilete cu o reducere de 15%, informează organizatorii. Promoţia este valabilă online pe site-ul biletoo.ro şi la magazinul din Unirea Shopping Center şi numai pentru categoria de bilete de 250 de lei. În prezent, preţurile biletelor variază între 90 şi 300 de lei.

Enrico Macias va veni pentru pri­ma dată în România, pentru un concert la Sala Palatului, programat pentru data de 30 aprilie!

În prezent, Enrico Macias este într-un turneu în Fra­nţa, pentru promovarea noului său album, „Voyage d’une melodie”, care s-a lansat pe 7 martie anul acesta. Cântăreţul fran­cez de origine algeria­nă va concerta alături de cei şapte instru­men­tişti ai săi, interpretând atât noutăţi de pe noul album, cât şi me­lo­diile deja foarte cunoscute în lumea întreagă, pre­cum „La femme de mon amie”, „Le filles de mon pay”, „Le Mendiant de l'amour” şi „Zingarella”.

Cântăreţ al păcii şi al prieteniei între po­poare, Enrico Macias a fost numit în 1997 „Ambasador al Păcii” de Kofi An­nan, fostul secretar gene­ral ONU.

×
Subiecte în articol: muzica