x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Biletele se vând rapid la Hruşcă şi Roussos

Biletele se vând rapid la Hruşcă şi Roussos

24 Noi 2010   •   19:12

Cu mai puţin de trei săptămâni înaintea concertului pe care Ştefan Hruşcă îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, biletele cu preţul de 40 de lei, din categoria a cincea, s-au terminat. De asemenea, la categoria a patra, la care costul biletului este 60 de lei, nu mai este disponibil decât un număr limitat de bilete. Până la 9 decembrie mai aveţi timp să cumpăraţi bilete şi din categoriile VIP – 150 lei, categoria 1 – 130 lei, categoria 2 – 110 lei şi categoria 3 – 90 lei. Aşa că nu rataţi un concert deja tradiţional, pe care Hruşcă îl oferă admiratorilor săi, la o zi după ziua sa de naştere. Anul acesta, Ştefan Hruşcă va colinda oraşele până la 20 decembrie, într-un turneu care însumează aproape 40 de concerte, nu numai prin oraşe din România, ci şi din Italia şi Canada.

Un alt spectacol la care locurile se ocupă de zor este concertul extraordinar de sărbători al lui Demis Roussos. Biletele din categoria 5 (la 50 de lei) au fost deja epuizate, iar până la concertul din 4 decembrie, de la Sala Palatului, nu a mai rămas decât o săptămână şi jumătate. Vă mai rămân bilete VIP – 300 lei, la categoria 1 – 250 lei, categoria 2 – 200 lei, categoria 3 – 150 lei şi categoria 4 – 100 lei.

Biletele se pot achiziţiona de la Sala Palatului, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Copiilor, Librăriile Eminescu şi online de pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.

×