x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Brian Johnson nu cântă pentru mai puţin de 60.000 de oameni.

Brian Johnson nu cântă pentru mai puţin de 60.000 de oameni.

de Alex Revenco    |    19 Mai 2011   •   21:00
Brian Johnson nu cântă pentru mai puţin de 60.000 de oameni.

Recent, grupul AC/DC a refuzat o oferta de a canta (in premiera) in Emiratele Arabe Unite. Desi nimeni nu poate spune ca stie motivul real al refuzului, se pare ca solistul Brian Johnson ar fi 'problema'. El ar fi declarat recent ca 'nu are stare sa cante in fata unui public de mai putin de 60.000 de oameni' si, dupa cum se stie, cea mai mare audienta inregistrata in Emirate a fost de 25.000 de spectatori.

UN NOU TURNEU? O alta stire referitoare la AC/DC vine din Marea Britanie, unde chitaristul Angus Young a acordat un scurt interviu ziarului The Sun. Potrivit celebrului tabloid, Angus ar fi declarat ca 'AC/DC are de gand sa porneasca un nou turneu mondial, mai mare decat «BlackIce». Dar cum am putea sa realizam acest lucru? Numai datorita faptului ca avem fani credinciosi in intreaga lume care vin neconditionat la concerte pentru ca iubesc muzica noastra, care a ramas neschimbata, desi am infruntat atatia ani si mode.'
In 2010, AC/DC a fost desemnat grupul live numarul 1 in lume.

Discuri pentru Player
Radiohead - The King of Limbs. Este cel mai nou album al faimosului grup britanic, disponibil si in Romania in bestmusic shop si metalhead. CD-ul costa 71,14 lei, in pret fiind inclusa si taxa de transport. Despre acest al optulea disc, produs de Nigel Goldrich, publicatia The Boston Globe a spus: 'E un album de un calm tensionat', in timp ce criticul Pop Matters i-a acordat nota 9 (din 10).

Warrant - Rock­aholic. Dupa ce a vandut opt mili­oane de CD-uri in intreaga lume, a avut doua albume in Billboard Top 10, cinci hituri in Billboard Top 40 si a fost de cinci ori Nr 1 la MTV, rockerii revin cu un nou si atat de mult asteptat album. A fost produs de Keith Olsen (care a lucrat si cu Ozzy Osbourne, Whitesnake, Scorpions) si mixat de Pat Regan (Kiss, Deep Purple, Ted Nuggent).

×
Subiecte în articol: muzica