x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica BTS, celebrul grup de muzică K-Pop, a anunţat că îşi ia o pauză de odihnă "pe termen lung"

BTS, celebrul grup de muzică K-Pop, a anunţat că îşi ia o pauză de odihnă "pe termen lung"

12 Aug 2019   •   15:48
BTS, celebrul grup de muzică K-Pop, a anunţat că îşi ia o pauză de odihnă "pe termen lung"
Sursa foto: Captura Youtube

BTS, celebra trupă sud-coreeană de muzică K-Pop, a anunţat că îşi ia o pauză de odihnă "pe termen lung", după ce a doborât recordul de vânzare la albume, şi un turneu cu care a străbătut mai multe ţări din întreaga lume în ultimii doi ani, potrivit agenţiei sale Big Hit citată luni de EFE.

Această pauză presupune "prima vacanţă oficială pe termen lung" de la debutul trupei în 2013, a informat agenţia pe reţelele de socializare fără să precizeze cât va dura perioada de odihnă.

Această perioadă de inactivitate "va lăsa timp membrilor BTS, care au lucrat fără întrerupere de la debutul lor, pentru a putea reveni cu forţe reînnoite ca muzicieni şi creatori", asigură Big Hit.

Perioada de pauză intervine după ce grupul a devenit prima trupă care a reuşit să urce în mod consecutiv pe locul 1 pe lista Billboard 200 în mai puţin de doi ani, un succes de care s-au bucurat până acum doar The Beatles.

În ultimii doi ani, grupul compus din şapte membri a oferit concerte pe scenele din oraşe din întreaga lume, iar ultimul lor spectacol a avut loc duminică la festivalul de la Seul.

BTS mai are programat un concert în octombrie pe stadionul Regele Fahd din Riad, în ceea ce va fi primul spectacol al unei trupe străine în capitala saudită, potrivit agenţiei lor de reprezentare Big Hit.AGERPRES

×
Subiecte în articol: bts