x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cap de afiş - Anti-flag la Rock la Mureş

Cap de afiş - Anti-flag la Rock la Mureş

de Alex Revenco    |    27 Iun 2008   •   00:00
Cap de afiş - Anti-flag la Rock la Mureş

Unul dintre primele festivaluri open air cu participări internaţionale de marcă din România, Rock la Mureş, are loc în zilele de 8 şi 9 august, în Periam Port.

La această a VII-a ediţie, pînă acum au confirmat americanii de la Anti-Flag (foto), Ektomorf (Ungaria), N.O.H.A. (Germania) şi Iris, Luna Amară, Şuie Paparude din România, în zilele următoare fiind aşteptate şi alte nume. La festivalul de pe malul Mureşului, biletele de intrare costă: 35 de lei – o zi, 45 de lei – două zile (în avans, online); 45 de lei – o zi şi 55 de lei – două zile (la faţa locului). În curînd va fi finalizată şi lista DJ-ilor care cîntă în seara de deschidere (7 august), cînd intrarea e gratuită.

ROSKILDE. După britanicii de la Exploited, care i-au încîntat pe cei prezenţi cu doi ani în urmă la Rock la Mureş, în această vară un alt grup punk de top este cap de afiş. Anti-flag, din Pittsburg, Pennsylvania, vine la Periam Port imediat după Roskilde, unul din-tre cele mai tari festivaluri rock din lume.

În afară de Roskilde, Justin Sane – solist vocal, chitară lead, Chris Head – chitară ritmică, backing vocals, Chris #2 (Barker) – chitară bas, backing vocals şi Pat Thetic – tobe, percuţie mai participă şi la alte festivaluri de top din Ungaria (Sziget), Germania, Elveţia, Olanda, Marea Britanie (Reading şi Leeds) etc.

×
Subiecte în articol: muzica