x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cei patru magnifici, Il Divo la Bucureşti

Cei patru magnifici, Il Divo la Bucureşti

de Alex Revenco    |    23 Apr 2012   •   16:05
Cei patru magnifici, Il Divo la Bucureşti

D&D EastEntertainment, in colaborare cu Marcel Avram, organizeaza, in premiera, concertul extraordinar Il Divo, programat in ultima decada a lunii septembrie, la Sala Palatului. Celebri in America de Nord & Sud, Europa Occidentala sau Japonia, 'cei patru magnifici' traverseaza imaginara 'Cortina de Fier' ajungand la Gdansk, Lodz, Praga, Lubliana, Zagreb, Bratislava, Budapesta, Belgrad sI Bucuresti.

In weekendul trecut, jurnalisti din Polonia, Cehia, Slovenia, Slovacia, Ungaria, Serbia sI Romania au participat la Viena, la o conferinta de presa prilejuita de etapa turneului european in foste tari comuniste. La ora fixata, in uralele celor prezenti cei patru au intrat in sala de conferinte. Frumosi, la patru ace, bine dispusi sI zambitori, spaniolul Carlos, americanul David, francezul Sebastien sI elvetianul Urs au raspuns relaxati intrebarilor, au facut glumite sI au dezvaluit cateva 'secrete' referitoare la viata de turneu, ce fac dupa ultimul concert, ce activitate au cand nici nu inregistreaza nici nu canta.

Astfel am aflat ca desi sunt echipa sI pe deasupra foarte buni prieteni, in spatele scenei au incaperi separate. Inainte de spectacol toti repeta minim o jumatate de ora dupa care Urs bea cafea iar ceilalti ceai. Dupa concerte au intalniri cu personalitati din orasul respectiv iar dupa ce se incheie un turneu, cei patru se retrag la casele lor unde Urs spune ca doarme doua saptamani, in timp ce David, mandru ca locuieste la New York, abia asteapta sa se intalneasca cu prietenii.

Relatia artist- public
Intrebati daca nu se plictisesc sa cante aceleasi cantece, atat Sebastian cat sI David au raspuns ca, fiecare concert este o alta experienta, identic nu canta niciodata, reactia spectatorilor este decisiva iar prestatia lor difera functie de public. Dupa o jumatate de ora, conferinta s-a terminat, cei patru au facut fotografii cu toate fetele, au mancat cate o supa sI au plecat. Seara, fix la 19.30, 16.000 de oameni au izbucnit in urale la Wiener Stadthalle, unde concertul a fost, de mult, sold out. Cei patru magnifici au cantat doua ore iar concertul a fost impartit in doua 'acte'.

Dezinvolti sI zambitori, Carlos, David, Urs si Sebastian au starnit ropote de aplauze sI aclamatii in picioare dupa fiecare piesa, asupra baietilor s-au fost aruncat zeci de flori, in special garoafe galbene sI rosii iar Urs a fost cel mai 'bombardat' (probabil sI pentru ca a fost singurul care s-a conversat cu publicul, in limba germana). Din repertoriu n-au lipsit: Dove L'Amore, Nella fantasia, La Vida Sin Amor, Ti Amero, Don't Cry For Me Argentina, Unchained Melody, My Way, Mama, Hallelujah sa.m.d.





×
Subiecte în articol: bucuresti muzica concert il divo