x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celelalte Cuvinte la Posada Rock

Celelalte Cuvinte la Posada Rock

de Alex Revenco    |    31 Iul 2012   •   16:29
Celelalte Cuvinte la Posada Rock

Una dintre cele mai valoroase formatii rock de la noi, Celelalte Cuvinte va sustine un recital extraordinar la Posada Rock 2012, duminica 9 septembrie. In treizeci de ani de activitate, 'cuvintele' si-au pastrat componenta apropape neschimbata (Calin Pop - voce, chitara, Marcel Breazu - bass, voce, Tinu Iovan - tobe, Tibi Pop - claviaturi, backing vocals, Ovidiu Rosu - inginer de sunet, vioara) dar sI stilul, ramanand fideli propriei identitati muzicale. Mergand pe principiul 'nici un compromis comercialului', Celelalte Cuvinte nu au fost deloc rasfatatii radiourilor sau al televiziunilor, dar au castigat mult mai mult: respectul publicului.

Seria recitalurilor de la Posada Rock 2012 este completata de Abigail, un nume reprezentativ al scenei doom metal din Romania. Trupa, infiintata in 1994 a participat, in concurs la Posada Rock 1996 si in recital, la editia din 1997. Abigail revine la Campulung Muscel in fomula: Mihai Ilie (voce), Razvan Alexandru (chitara, voce), Vlad Flavian Ionita (chitara), Mirel Cristea (tobe), Andreas Nitu (bass). In premiera, spectatorii festivalului Posada Rock 2012 se vor bucura de prezenta unor formatii internationale, prima confirmare venind de la Ava Inferi. Posada Rock isi pastreaza si statutul de festival concurs, trupele interesate fiind asteptate sa trimita materialele la posadarock2012@gmail.com.

Trupele care castiga in acest an Marele Premiu sI locul 1 la Posada Rock, intra direct in Finala Nationala GBOB 2012 iar cele clasate pe primele patru locuri vor fi premiate cu vouchere, in valoare totala de 2000 de euro.

×