x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cenuşa lui Freddie Mercury, găsită de fani într-un cimitir

Cenuşa lui Freddie Mercury, găsită de fani într-un cimitir

de Alex Revenco    |    07 Mar 2013   •   16:12
Cenuşa lui Freddie Mercury, găsită de fani într-un cimitir
Incinerat în 1991, nimeni nu a ştiut până acum unde se află rămăşiţele
Ştirea privind cenuşa lui Mercury, apărută în publicaţia britanică 'Mirror', a fost preluată de toate agenţiile de presă, inclusiv de site-ul oficial al formaţiei Queen. Fanii lui Freddie Mercury sunt convinşi că, după douăzeci şI unu de ani, au aflat - în sfârşit- unde sunt depuse rămăşiţele pământeşti ale idolului lor.

Mary Austin
Recent, în cimitirul Kensal Green din centrul Londrei (situat la 'graniţa' cartierelor Kensington & Chelsea cu Hammersmith & Fulham) a fost descoperită o placă memorială pe care stă scris:  “În amintirea lui Farrokh Bulsara, Pentru a fi, pentru totdeauna, alături de tine, cu toată dragostea. M.” Născut Bulsara în Zanzibar, cel care va ajunge solistul grupului Queen şi-a spus Freddie Mercury începând din 1971. Bisexual, el a murit de SIDA în noiembrie 1991 iar casa în care a locuit, Garden Lodge din selectul cartier Kensington, a lăsat-o moştenire iubitei sale, Mary Austin. Fanii lui Mercury sunt convişi că litera “M”, de pe placa memorială, provine de la Mary.

Discuri pentru player
R.E.M. **** Green- Deluxe edition.
La împlinirea a 25 de ani de la apariţie, albumul din 1988 este reeditat ca dublu CD, primul fiind albumul original ce conţine unsprezece piese (‘Orange Crush‘, ‘Pop Song 89‘, ‘Stand‘ etc.) Cel de-al doilea este înregistrat în concertul sustinut de formaţie în 1989, la Greensboro, Carolina de Nord şI cuprinde douăzeci şI unu de cântece live.

Goo Goo Dolls *** Magnetic. Este este cel de-al zecelea material de studio al formaţiei americane, produs de Gregg Wattenberg (Train), Rob Cavallo (Green Day), John Shanks (Bon Jovi) şi Greg Wells (Katy Perry). 'Ne-am distrat de minune în timpul înregistrărilor şi am avut şansa să învăţăm multe lucruri noi. Sper să nu ne dezamăgim fanii' a spus Johnny Rzeznik, liderul trupei.

Michael Buble *** To Be Loved. Al şaselea material de studio al artistului canadian a fost produs de celebrul Bob Rock, care a mai lucrat cu Aerosmith, The Cult, Bon Jovi, Mötley Crüe, Metallica, Bryan Adams, The Offspring. Înregistrat în Vancouver şi Los Angeles, discul conţine coveruri (după Bee Gees, Dean Martin, Jackson 5, Jackie Wilson, Elvis Presley) dar şi patru compoziţii noi.

×
Subiecte în articol: freddie mercury