x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Children of Bodom şi NewModel Army la Peninsula

Children of Bodom şi NewModel Army la Peninsula

de Alex Revenco    |    11 Iul 2012   •   20:26
Children of Bodom şi NewModel Army la Peninsula

Cea de-a zecea editie a Festivalului Peninsula, ce va avea loc intre 23 sI 26 august la targu Mures, va fi din nou o manifestare pentru toate gusturile: de la rock sI heavy metal la dubstep, blues, sau rockabilly. Printre artistii care vor concerta pe malul Muresului, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend se numara Children of Bodom, New Model Army (foto), Netsky, Dirtyphonics, ATB, Babylon Circus si N.O.H.A. Cele mai proaspete informatii se gasesc pe pagina oficiala www.peninsula.ro, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe 24 august trupa underground Travka vine la Peninsula. Baietii canta de zece ani si au reusit sa cucereasca nenumarate premii, sa lanseze doua albume si sa faca istorie: cel de al doilea material discografic, “Vreau sa simt Praga' fiind lansat, gratuit, pe internet in 2007.

Editia din acest an va oferi o noua surpriza fanilor genului dubstep sI anume inimitabilul producator din Birmingham, Emalkay. Cel de-al doilea sau single, When I Look at You (2009) fiind considerat una din piesele fundamentale ale istoriei dubstep. Printre formatiile live de top, este sI Irie Maffia din Ungaria, care numara unsprezece muzicieni. Combinatia perfecta dintre hip-hop, rock si funk pe o muzica reggae si dancehall ii va face irezistibili pe Sena, MC Columbo &Co, pe 25 august la Peninsula.

“Un costum de calitate de la croitor, paine proaspata de la brutarie si rockabilly de la Mystery Gang'- acesta e motto-ul trupei de rockabilly infiintata in 1998. Cu peste 1600 de concerte la activ, formatia din Ungaria a demonstrat ca stie reteta succesului, iar la Peninsula va aduce piesele de pe noul album in concertul din data de 24 august.

O portie delicioasa de blues vor primi peninsularii pe 26 august, din partea lui Marcian Petrescu &Trenul de Noapte care-si vor prezenta noul album "desCANTECE DE BLUES".

Biletele pentru Peninsula 2012 se vand in reteaua de magazine Eventim si pe www.eventim.ro. Pana la 1 august, un abonament este 100 de lei si biletul de o zi 40 de lei. Dupa aceasta data sI in timpul desfasurarii evenimentului, abonamentul pe patru zile va costa 150 de lei, iar biletul de o zi – 60 de lei. (Alex Revenco)

In premiera in Romania, show-ul A Vision of Mercury

Dupa succesul inregistrat de A Vision of Evis, seria spectacolelor tribut continua cu un concert de de acelasi calibru. A Vision of Mercury va avea loc vineri, 26 octombrie in Hard Rock Cafe. Protagonistul showului, Joseph Lee Jackson, a cantat in sali de inalta tinuta din Marea Britanie si alte tari din Europa dar si in fata a zeci de mii de spectatori, cum a fost showul de pe Millennium Stadium din Cardiff. A Vision of Mercury a fost cap de afis in programul festivalului de anul nou, din Dubai, urmarit de milioane de oameni, prin intermediul transmisiei efectuate de MTV Asia. Recent, Joseph Lee a cantat in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria lui Freddie Mercury, din Marea Britanie. Ceremonia s-a desfasurat in prezenta familiei lui Freddie Mercury si a chitaristului Brian May. Privind prestatia lui Joseph, mama lui Freddie a spus: “Freddie a fost originalul iar el si Queen erau cei mai buni. Dar acum, in acest secol, Joseph este cel mai aproape de fiul meu.'Cu o experienta de peste zece ani, Joseph Lee Jackson este cotat drept unul din cei mai bumi artisti tribut Freddie Mercury din lume.

Biletele pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt 90 de lei (VIP) sI 60 de lei (loc la masa) disponibile deja in intreaga retea BILETOO. Punctele de vanzare sunt la Unirea Shopping Center, librariile Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Hard Rock Cafe sI online, pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro. (A.R.)

×