x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii "George Enescu", transmis live, fără spectatori

Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii "George Enescu", transmis live, fără spectatori

09 Oct 2020   •   14:25
Concertul de deschidere a stagiunii Filarmonicii "George Enescu", transmis live, fără spectatori

În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, anunțăm anularea concertelor cu public de la Filarmonica "George Enescu" pentru urmatoarele două săptămâni. Programul va ramâne neschimbat, iar concertele vor fi transmise live pe site-ul și pe canalul de YouTube ale instituției, fiind preluate și de pagina de Facebook. Concertul de deschidere de pe 7 si 8 octombrie va fi transmis miercuri seara, de la ora 19.00.

Biletele pentru concertul de deschidere vor fi returnate, incepand de saptamana viitoare, la Casa de Bilete a institutiei sau direct în contul de unde au fost plătite. In condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână și tendința este în continuare de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor necesare, comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

×
Subiecte în articol: Filarmonica "George Enescu"