x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ”Crăciunul Copiilor Mari și Mici” - note de Iubire, versuri de Lumină și cântece care îmbrățișează Nașterea lui Iisus la Opera Națională București

”Crăciunul Copiilor Mari și Mici” - note de Iubire, versuri de Lumină și cântece care îmbrățișează Nașterea lui Iisus la Opera Națională București

de Redacția Jurnalul    |    15 Dec 2023   •   10:35
”Crăciunul Copiilor Mari și Mici” - note de Iubire, versuri de Lumină și cântece care îmbrățișează Nașterea lui Iisus la Opera Națională București

Duminică, 17 decembrie 2023, în așteptarea luminii sclipitoare a sărbătorii de Crăciun, inimile noastre se deschid pentru a primi un dar unic în Foaierul Operei Naționale București, ”Crăciunul Copiilor Mari și Mici”.

Prin vocea cristalină a Corului de Copii și emoționantele interpretări ale soliștilor Andreea Novac, Adina Secobeanu și Daniel Filipescu, ne pregătim să călătorim în timp și spațiu, spre momentul magic al Nașterii lui Iisus. Veți descoperi pe scenă nu doar muzică și poezie, ci și sufletele talentate ale actorilor Victoria Radu și Andrei Atabay, care vor da viață cuvintelor și vor colora povestea  ancestrală Crăciunului. În armonia pianului Bogdanei Grecova, fiecare notă va deveni o fărâmă de lumină, iar sub bagheta iscusită a dirijoarei Smaranda Morgovan, poveștile se vor împleti într-un concert ce atinge corzile sensibile ale inimii noastre.

Alăturați-vă în această călătorie muzicală și poetică, în care fiecare acord și cuvânt devin podoabe ale Nașterii lui Iisus și ale valorilor ce străbat veacurile și împreună vom crea un moment de comuniune și emoție, construind punți între generații, aducând în conștiința noastră bucuria autentică a Crăciunului într-o călătorie sonoră și poetică, dezvăluind frumusețea și semnificația acestei sărbători magice.

Prin muzică și poezie, vom celebra nu doar nașterea unui copil adorat acum două mii de ani, ci și valorile pe care le-a adus în inimile noastre: iubirea, compasiunea și speranța.

Vă invităm pe 17 decembrie 2023 să vă alăturați nouă, în Foaierul Operei Naționale București, într-o seară de sărbătoare, să trăim împreună emoția Nașterii Domnului și să creăm amintiri care vor rămâne mereu în inimile noastre la ”Crăciunul copiilor mari și mici”.

Lăsați-vă inimile să  vibreze cu ocazia concertului ”Crăciunul Copiilor Mari și Mici”! Lăsați magia sărbătorii să devină realitate și sufletele să se întâlnească într-o simfonie a iubirii și a luminii!

Fiți dragoste și lumină!

Informații despre stagiunea 2023-2024, cât și calendarul spectacolelor și evenimentelor desfășurate la Opera Națională București puteți afla de pe site-ul oficial: https://www.operanb.ro/, de pe pagina de Instagram https://www.facebook.com/operanb.ro/, sau de pe pagina de Facebook: https://www.instagram.com/operanationalabucuresti/. Biletele pot fi achiziționate atât on-line de pe situl https://tickets.operanb.ro cât și de la casa de bilete aflată în incinta operei din Bd. Mihail Kogălniceanu 70-72, sect. 5.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: craciun copii opera nationala