x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cu Eurovisionul la Circ

Cu Eurovisionul la Circ

de Dana Cobuz    |    28 Ian 2010   •   00:00
Cu Eurovisionul la Circ

Marina Almăşan duce faza naţională a selecţiei pentru Eurovision la Circ. Deşi este o instituţie care se bucură de respectul publicului, Circul a ajuns loc de desfăşurare a unei competiţii adesea căzute în derizoriu pentru marile "numere" ivite din nimic şi pentru jongleriile făcute pe lângă litera regulamentului. ● ascultaţi cele 11 piese selectate





Circul de Stat Globus îşi pune la dispoziţie scena, la 6 martie, pentru confruntarea finală a celor 16 piese calificate în cursa eurovisionistică. Şi pentru că circul nu are şarm fără public, fanii evenimentului vor putea asista în direct, plătind bilet la un preţ "foarte acceptabil" (ca să cităm organizatorii), la marea bătălie. Bonus, spectatorilor li se va oferi şi un recital susţinut de Olsen Brothers (Danemarca), câştigătorii finalei Eurovision 2000. Pe de altă parte, telespectatorii care doresc să participe la televoting ar putea face acest lucru gratis, TVR lucrând la un sistem de "linii verzi", fără cost special de taxare. Modalitatea de jurizare a fost modificată faţă de anii anteriori, pe lângă televoting şi notele specialiştii de la Bucureşti luându-se în considerare şi punctele oferite de juriile teritoriale.

Pentru show-ul Eurovision de sub cupola Circului de Stat a fost găsită şi formula de prezentatori: Horia Brenciu şi Valentina Pelinel. Ajutorul lor ­ detaşat în Camera Verde ­ este Gianina Corondan. Deşi organizatorii au anunţat că piesele vor fi făcute publice pe site-ul www.tvr.ro/eurovision începând de la 6 februarie a.c., 11 dintre finaliste (cele pentru care juriul nu a recomandat schimbarea interpretului sau reorchestrarea) pot fi ascultate deja pe youtube.com.



DALMA - I'm running




LORA & SONNY FLAME - Come along



TRUPA PASAGER - Running out of time



RAZVAN KRIVACH - Jackpot



CATALIN JOSAN - Round Around



ANDA ADAM & CONNECT-R - Surrender



ALEXANDRA UNGUREANU - Crazy



TINA GERU - Love is war



ZERO - Lay Me Down



PAULA SELING & KAMARA - It's not to late



PAULA SELING & OVI - Playing with fire

×
Subiecte în articol: muzica