x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica "Cum vrei tu" – videoclip Jukebox filmat în centrul Bucureştiului

"Cum vrei tu" – videoclip Jukebox filmat în centrul Bucureştiului

de Alex Revenco    |    21 Iul 2012   •   17:17
"Cum vrei tu" – videoclip Jukebox filmat în centrul Bucureştiului

Formata la inceputul anului 1998, trupa Atlantic Blue, devenita doi ani mai tarziu JukeBox, s-a numarat printre cele mai interesante formatii aparute in Romania de la sfarsitul anilor ’90. Condusa de proaspatul absolvent de Medicina Alexandru Vasilache, trupa repeta doar serile, cand domul doctor pleca de la spital.

Toti componentii de atunci, indragostiti de muzica rock, ascultata temeinic, incepand cu Chuck Berry si ajungand la Deep Purple sau Rolling Stones, au inceput sa cante coveruri, la inceput in clubul unui american din apropiere de Hanul lui Manuc. Concertele aveau loc de cateva ori pe saptamana si, daca nu faceai rezervare din timp, nu aveai sanse sa-i vezi. Dupa cativa ani si-au schimbat "sediul" vizavi de Palatul Telefoanelor, dupa care au inceput sa cante in cluburi diferite. In peste zece ani de activitate muzicala, JukeBox a sustinut mai mult de 1.000 de concerte live, bilant impresionant pentru o trupa rock in Romania.

Din 2006, de cand face parte din emisiunea tv "Cronica carcotasilor", trupa a inceput sa compuna muzica proprie, a participat la concursurile Eurovision si Mamaia. Pana acum, JukeBox a inregistrat albumele "Christmas Songs" (2007) si "Picuri de rai" (2010). Recent, in centrul Bucurestiului, trupa a filmat (in alb negru!) clipul unei piese noi, intitulata "Cum vrei tu (Numai Tu)", regizata de Eduardo Vasquez. La aceasta ora, JukeBox e formata din: Alexandru Vasilache – solist vocal, Viorel Dodoc – chitara, Adi Tetrade – tobe, Andrei Apostol – chitara, Alin Neagoe – bass, Alexandru Matei si Sergiu Moldovan – claviaturi, Jo Sihota – backing vocals, Adi Dan – sunet.

×