x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Destiny’s Child, reunit pentru Super Bowl

Destiny’s Child, reunit pentru Super Bowl

de Alex Revenco    |    07 Feb 2013   •   11:19
Destiny’s Child, reunit pentru  Super Bowl
Trio-ul feminin s-a desfiinţat oficial în 2005
Kelly Rowland, Beyonce Knowles şi Michelle Williams alcătuiesc “formula de aur” a grupului considerat unul dintre cele mai bune trio-uri din toate timpurile. Comparată deseori cu Supremes (şi Beyonce cu Diana Ross), trupa “născută” în Houston, Texas a înregistrat patru albume de studio, ce conţin nouă piese devenite hituri, ce au ajuns pe locul 1 în topurile internaţionale.

Come back
Potrivit R.I.A.A., Destiny’s Child a vândut 50 de milioane de discuri în lumea întreagă, fiind pe locul 3 în topul celor mai bine vândute trupe feminine (după Spice Girls, cu 80 de milioane şi TLC, cu 55 de milioane). După zece ani de la ultimele lor înregistrări, Beyonce & Co au hotărât să intre în studio pentru un nou album. Duminica trecută, în pauza finalei campionatului de fotbal american (Super Bowl), Destiny’s Child s-a reunit în faţa unei audienţe record, peste un miliard de telespectatori. Show-ul de come back a inclus un medley alcătuit din câteva hituri, dar şi o melodie nouă, intitulată “Nuclear”.
__________________________

Discuri pentru player
Vampire Weekend **** Modern Vampires of the City.
Pe 7 mai va apărea la XL Recordings al treilea album al  grupului american. Noul disc urmează să fie promovat în cadrul unui turneu ce începe în luna martie, la Austin şi se încheie în mai la Portland. Potrivit Nielsen SoundScan, primele două albume, “Wampire Weekend” (2008) şi “Contra” (2010), s-au vândut în peste 1,2 milioane de unităţi.

The Strokes **** Comedown Machine. Este al cincilea album de studio al formaţiei newyorkeze, programat să apară pe piaţă în data de 25 martie. Dacă pe site-ul oficial al formaţiei trackul “One Way Trigger” a fost postat pentru downloadare gratuită pentru a vedea cum “sună” discul, pe 12 februarie va fi lansat “All The Time”, primul single ales de muzicieni să promoveze noul longplay.

Paul Banks *** Banks. Pentru cel de-al doilea său album solo, vocalistul şi chitaristul grupului Interpol a renunţat la pseudonimul Julian Plenti în favoarea propriului nume. Acest disc, înregistrat la New York şi Connecticut cu producătorul Peter Katis, conţine zece piese, printre care: “The Base”; “Over My Shoulder”; “Arise, Awake”; “Young Again”; “I’ll Sue You”; “Summertime Is Coming”.

×
Subiecte în articol: Destiny's Child