x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Din Germania vine Sodom, legendara trupă heavy metal

Din Germania vine Sodom, legendara trupă heavy metal

de Alex Revenco    |    21 Oct 2011   •   21:00
Din Germania vine Sodom, legendara trupă heavy metal

Primele doua editii Rock Legends se vor desfasura in primele doua week-end-uri ale lunii noiembrie, astfel, pe 5 noiembrie, legendara trupa thrash metal germana Sodom va concerta in premiera la Bucuresti, in timp ce sambata urmatoare, pe 12 noiembrie, britanicii de la Venom vor urca pe scena de la Arenele Romane din Capitala. Cele doua editii Rock Legends se vor desfasura sub forma unui minifestival, alaturi de cei doi headlineri fiind confirmate mai multe trupe din Romania si din strainatate. Primele trupe confirmate pentru cele doua evenimente sunt Sincarnate (doom death metal din Bucuresti, avand la activ doua albume si mai multe concerte si prezente la festivaluri din Romania si din strainatate), care va concerta alaturi de Sodom, in timp ce Mediocracy (cea mai in voga trupa crustcore down-tempo din Romania, recent intoarsa dintr-un miniturneu european) va urca pe aceeasi scena cu Venom. Biletele sunt disponibile la pretul de 75 de lei pentru fiecare concert in parte, respectiv 120 de lei pentru ambele evenimente, preturi valabile pana in preziua concertelor, 4 si respectiv 11 noiembrie. In ziua concertelor, biletele vor fi 85 de lei, iar abonamentele raman 120 de lei.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, la www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records – filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.

Rock Legends este o productie Big Name Entertainment si Axa Valaha Productions, in parteneriat cu impresarul Niki Constantinescu.

×
Subiecte în articol: muzica