x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Doliu în muzică! A murit Andrew Fletcher, clăparul Depeche Mode

Doliu în muzică! A murit Andrew Fletcher, clăparul Depeche Mode

27 Mai 2022   •   07:25
Doliu în muzică! A murit Andrew Fletcher, clăparul Depeche Mode
Sursa foto: Hepta

Andrew Fletcher, clăpar și membru fondator al trupei britanice Depeche Mode, a murit la vârsta de 60 de ani.

Trupa britanică a confirmat moartea acestuia pe rețelele de socializare, spunând că „Fletch avea o adevărată inimă de aur”.

O declarație emisă de trupă pe rețelele de socializare arată: „Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare în urma morții premature a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy 'Fletch' Fletcher".

„Fletch avea o adevărată inimă de aur și era întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece. Inima noastră este alături de familia sa și vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile”, a arătat Depeche Mode.

Cunoscut mai ales în timpul carierei sale sub porecla "Fletch", Fletcher s-a născut în 1961 în Nottingham și s-a mutat la Basildon, unde la sfârșitul anilor 1970 a format trupa Composition Of Sound alături de Martin Gore și Vince Clarke. Odată cu recrutarea cântărețului Dave Gahan, și-au schimbat numele în Depeche Mode, iar trupa s-a bucurat de succese de top, printre care New Life și Just Can't Get Enough.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Andrew Fletcher depeche mode