x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DOLIU în muzica românească. A MURIT unul dintre chitariştii trupei TAXI!

DOLIU în muzica românească. A MURIT unul dintre chitariştii trupei TAXI!

19 Dec 2015   •   14:03
DOLIU în muzica românească. A MURIT unul dintre chitariştii trupei TAXI!
Sursa foto: George Pătrănoiu / libertatea.ro

Formaţia "Taxi" este în doliu! George Pătrănoiu (43 de ani), unul dintre chitariştii formaţiei, a încetat din viaţă. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, sâmbătă dimineaţa, şi distribuită mai departe de Dan Teodorescu, solistul trupei.

"Unul dintre cei mai buni chitarişti ai acestei ţări, omul cu mâini şi suflet de aur, membru fondator al trupei Taxi, colegul nostru în perioada 1999 - 2006, prietenul nostru, George Pătrănoiu, a plecat. Acolo, sus. Unde ştim că e deja pregatită o chitara. La care doar el poate să cânte", este mesajul postat pe pagina trupei "Taxi" şi distribuit mai departe de solistul formaţiei, Dan Teodorescu, citat de spynews.ro.

Colegii de scenă ai lui Pătrănoiu şi-au exprimat regretele sincere faţă de pierderea suferită prin intermediul unui mesaj sfâşietor.

George Pătrănoiu a murit în această dimineață, la ora 5, după ce s-a luptat trei ani de zile cu o formă de cancer și a suferit recent o nouă intervenție chirirgicală de îndepărtare a unei tumori localizată la coloană, scrie  libertatea.ro

Pătrănoiu era considerat unul din cei mai buni chitariști de după ’89, și cântase în mai multe formații, printre care Taxi, Schimbul III sau Metrock. El a încercat mult timp să ascundă drama sa.


 





×