x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Duminică, în Silver Church, metal simfonic cu Haggard

Duminică, în Silver Church, metal simfonic cu Haggard

de Alex Revenco    |    05 Mai 2011   •   19:31

După cum era de aşteptat, şi acest concert se va ţine cu "casa închisă", ultimele 30 de bilete fiind disponibile la preţul de 75 de lei (până sâmbătă, din reţeaua Eventim – ma­gazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas sau online, pe www.eventim.ro) şi 95 de lei – la intrare. Asis, liderul formaţiei Haggard, a declarat: "Pot spune că suntem familiarizaţi cu publicul din România şi ştim ce îşi doresc fanii de la noi. Concertele precedente au fost extraordinare, nu le-am uitat, şi acest lucru a făcut să nu ratăm o nouă întâlnire cu fanii noştri din România. Sunt sigur că vom cânta împreună multe piese, de aceea pot spune de pe acum că acest concert va fi, din nou, unul memorabil".

Haggard, cea mai titrată formaţie de symphonic metal din Europa, este la capătul unui nou turneu european, "The Dark Symphony". Anul trecut, Haggard a împlinit 20 de ani de acti­vitate şi a lansat pe piaţă un mate­rial discografic editat în doar 999 de exemplare, intitulat "Era Divina - 20 years of Haggard".

"Era Divina - 20 years of Haggard Tour" a ajuns şi în România cu două concerte, unul la Cluj şi altul, sold-out, la Bucureşti, tot în Silver Church.

×