x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Formaţia Taxi, din nou pe aceeaşi scenă cu Seal

Formaţia Taxi, din nou pe aceeaşi scenă cu Seal

de Alex Revenco    |    08 Noi 2012   •   17:32
Formaţia Taxi, din nou pe aceeaşi scenă cu Seal

Concertul pe care Seal îl va susţine pe 27 noiembrie la Sala Palatului va fi prefaţat de un recital al trupei Taxi. Astfel, Taxi revine pe scena Salii Palatului după "Trilogia celor 2 cuvinte", spectacol de mare succes, desfăşurat la începutul lunii octombrie.

După concertul Seal din 2006, este pentru a doua oară când managementul artistului britanic alege să colaboreze cu trupa Taxi. Cu acest prilej, piese precum "Ai închis marea în ochi”, "Mi-e dor şi doare” sau creaţii mai noi ca "Esti iubibilă”, "NonStop”, "Cele două cuvinte”, se vor alătura hiturilor internaţionale lansate de Seal, într-o seară muzicală de excepţie.

Câştigător a trei premii Grammy, Seal este cunoscut pentru timbrul vocal inconfundabil şi iubit pe întreg mapamondul pentru melodii precum "Killer”, "Crazy” sau "Kiss from a Rose”. În douăzeci de ani de carieră, interpretul britanic a înregistrat opt albume de studio, vândute în peste douăzeci de milioane de exemplare. La Bucureşti Seal îşi promovează noul album "Soul 2”.

×
Subiecte în articol: taxi Dan Teodorescu