x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Georgiana Dăriescu a obţinut Trofeul de argint la un festival internaţional desfăşurat în Spania

Georgiana Dăriescu a obţinut Trofeul de argint la un festival internaţional desfăşurat în Spania

de Cristinel C. Popa    |    25 Iul 2012   •   07:54
Georgiana Dăriescu a obţinut Trofeul de argint la un festival internaţional desfăşurat în Spania

Cu cateva zile in urma, Georgiana Dariescu, o talentata interpreta din Romania, s-a intors din Spania cu un valoros premiu. Ea a castigat Trofeul de argint la Festivalul international "Universong' desfasurat in Insulele Tenerife. Georgiana Dariescu, care la numai 17 ani a fost si mezina festivalului, a cucerit publicul si juriul cu melodia "Te quiero amore mio', compusa de Nicolae Caragia pe versuri de Corina Chiriac si Ionut Caragia, un melanj reusit de italiana si spaniola care a atins inimile celor prezenti.

Manifestarea a reunit voci de calibru din Spania ,Italia, Rusia, Puerto Rico, Cuba, Mexic, Ucraina, Malta, Lituania, Malaezia, Salvador si Thailanda. "Concursul a fost unul de inalt nivel, competitorii Georgianei fiind redutabili. Concurentii au efectuat repetitii intense mai multe zile inainte de concurs.

Festivalul s-a desfasurat in conditii de exceptie, in cadrul natural feeric al orasului Los Cristianos, avand sustinerea si participarea Primariei si oficialilor din regiunea Arona', a spus Gabriela Nechita, profesoara de canto a tinerei soliste. Participarea Georgianei Dariescu in calitate de reprezentanta a Romaniei a fost posibila datorita unor sponsori locali, Consiliul Judetean Iasi, precum si institutii, asociatii culturale (Cercul de muzica Melos) si firme importante din Iasi.

×