x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica ÎN WEEK-END / Soseşte Smokie!

ÎN WEEK-END / Soseşte Smokie!

de Alex Revenco    |    12 Dec 2008   •   00:00
ÎN WEEK-END / Soseşte Smokie!

Celebra formaţie britanică, intrată în Cartea Recordurilor cu nemuritorul hit "Living Next Door to Alice", concertează la Bucureşti pe 19 decembrie, într-o formulă specială.



Show-ul de la Sala Polivalentă se anunţă a fi excepţional, luând în considerare faptul că legendara trupă va interpreta celebrele piese care au consacrat-o în acompaniamentul unei orchestre de amploare, 101 Viori, sub bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu. Deşi îşi propuseseră să viziteze atracţiile turistice din oraşele în care vor concerta săptămâna viitoare, cei de la Smokie (foto) au fost nevoiţi să renunţe la aceste planuri din cauza timpului extrem de limitat. Astfel, Smokie şi-a anunţat sosirea în România în noaptea de 12 spre 13 decembrie, când trupa şi cei care o însoţesc vor fi cazaţi la Rin Grand Hotel. Duminică vor lua drumul spre Iaşi, unde vor susţine un concert la data de 14 decembrie, urmat de un altul la data de 16 decembrie la Cluj. 

Cei de la Smokie vor reveni la Bucureşti la 18 decembrie pentru ultimele repetiţii, urmând ca la data de 19 decembrie, de la ora 19:00, să aibă loc marele eveniment, "Christmas with Smokie & 101 Violins”, show-ul oferit în premieră de organizatorii vreaubilet.ro şi The Agent. Repertoriul de la Bucureşti al trupei Smokie va include atât noutăţi, cât şi piese celebre precum "Don’t Play Your Rock’n’Roll to Me”, "If You Think You Know How to Love Me”,"I’ll Meet You At Midnight” şi bineînţeles hitul "Living Next Door to Alice”. Piesele vor fi puse în valoare atât prin maniera inconfundabilă de interpretare, cât şi prin soundul de excepţie de care se vor bucura spectatorii. Biletele pentru Smokie se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Unirea – etaj 2, Magazinul Muzica, Eventim (reţeaua Germanos), www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro, preţurile fiind cuprinse între 100 şi 200 de lei.

×
Subiecte în articol: muzica smokie