x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Il Divo de România!

Il Divo de România!

de Dana Andronie    |    30 Mai 2012   •   12:50
Il Divo de România!

Regina i-a invitat la ceai la Palatul Windsor, Romania ii primeste in Piata Constitutiei. Pe 23 septembrie, tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvetian Urs Bühler si cantaretul de muzica pop francez Sébastien Izambard, adica Il Divo, concerteaza pentru prima data in Romania!

Au vandut peste 26 de milioane de albume, au sustinut concerte pe tot globul si au avut onoarea de a canta in cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Il Divo este un proiect muzical creat, in 2004, de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain’s Got Talent si American Idol). Anul 2006 este un reper important in cariera celor patru muzicieni. Il Divo a primit girul celebrei Barbara Streisand, deschizand o serie de 20 de concerte ale divei. Avand avantajul de a canta in patru limbi (engleza, franceza, germana si italiana), Il Divo a reprezentat alegerea ideala pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, editia 2006 – Germania. Piesa care a cucerit mapamondul se numeste "Time Of Our Lives" si a fost interpretata impreuna cu Toni Braxton.

Biletele se vor pune in vanzare pe 2 iunie prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica