x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Îmbrăcată ca la Hollywood, să nu cânte ca la Bollywood!

Îmbrăcată ca la Hollywood, să nu cânte ca la Bollywood!

de Maria Sârbu    |    Dana Andronie    |    10 Mai 2012   •   15:22
Îmbrăcată ca la Hollywood, să nu cânte ca la Bollywood!

Campionatul european de muzica Eurovision din acest an este gazduit de Azerbaidjan. Capitala Baku va primi in “Sala de cristal', a carei constructie a costat aproape 140 de milioane de dolari, artisti din 42 de tari. Serviciul azer al postului de radio Europa Libera, in cooperare cu o organizatie internationala de combatere a coruptiei, a descoperit indicii ca in proiectul “Salii de cristal' ar fi implicati cu afaceri membrii familiei presedintelui azer, Ilham Aliyev.

Concursul Eurovision mai are o legatura cu familia presedintelui azer. Si anume, artistul ales sa binedispuna spectatorii in pauzele dintre melodii este nimeni altul decat ginerele lui Aliyev, se mai arata pe site-ul postului Radio Europa Libera. Cea de-a 57-a editie incepe cu prima semifinala, pe 22 mai. Iata ordinea intrarii: Muntenegru, Islanda, Grecia, Letonia, Albania, Romania, Elvetia, Belgia, Finlanda, Israel, San Marino, Cipru, Danemarca, Rusia, Ungaria, Austria, Moldova si Irlanda.

In cea de-a doua semifinala, din 24 mai, vor urca pe scena concurentii din: Serbia, Macedonia, Olanda, Malta, Belarus, Portugalia, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Suedia, Georgia, Turcia, Estonia, Slovacia, Norvegia, Bosnia si Hertegovina si Lituania.

Romania o are in concurs pe Mandinga cu piesa “"Zalieilah". Sexoasa solista Elena Ionescu va fi imbracata de designerul Maria Lucia Hohan, care a facut rochii la Hollywood pentru Eva Longoria, Demi Lovato, Jennifer Lopez sau Jennifer Hudson. Categoric, de aratat vom arata bine. Cu vocea si cu restul sa vedem cum ne vom prezenta. Pe coregrafie s-au dat 15.000 de euro, caci, deh este vorba despre coregraful sloven Anze Skrube, initiator Maestro Crew, care s-a facut remarcat si la "Dancing with the Stars'! Asadar, Elena Ionescu va fi imbracata ca la Hollywood... Sa speram ca nu va canta ca la Bollywood... Dupa ce a fost aleasa cea mai sexy concurenta, ramane de vazut daca Elena va cuceri publicul cu glasciorul si miscarile sale (inspirate) pe acordurile lui Costita (si Ionita). Ne rugam sa prindem finala (26 mai), ca astfel sa merite toate eforturile financiare depuse pentru ca Romania sa puna piciorul artistic in Baku. (Dana Andronie)

Are 1,65 m, 50 de kilograme si un zambet care a vrajit deja toata Europa. Intr-un sondaj realizat de site-ul Wiwi Blogs, unul dintre cele mai populare site-uri internationale dedicate Eurovisionului, romanca este deja pe primul loc in topul celor mai sexy concurente. Elena e hotarata insa sa cucereasca publicul cu vocea sa si nu cu atuurile fizice.

De mai bine de o luna, de cand a fost votata sa mearga la Eurovision, trupa Mandinga se bucura de popularitate maxima, atat in tara cat si in strainatate.

Privirile insa sunt fixate pe "vocea" formatiei, Elena Ionescu. Romanca noastra a fost votata zilele acestea, pe un site international, drept cea mai frumoasa femeie dintre cantaretele participante la Eurovisionul, ce va avea loc pe 26 mai, la Baku, in Azerbaidjan. Interpreta piesei "Zalieilah" a vrajit deja publicul european, care considera ca are "potential": corp de sirena si chip de papusa.

Tanara, in varsta de 22 de ani, nu s-a simtit deloc flatata de faptul ca le-a luat fata unor frumuseti din Azerbaidjan sau Grecia.

"Eurovision nu este un concurs de Miss. Eu vreau sa impresionez acolo cu vocea mea, asa ca multumesc pentru apreciere, insa nu pot sa fiu flatata decat cand primesc laude pentru piesa noastra", a replicat Elena pentru Click! Daca in competitia de acum doi ani cand am fost reprezentati de Elena Gheorghe, au fost multe fete frumoase, iata ca acum, Elena Ionescu se pare ca nu are rivala.

Le-a luat fata frumoaselor din Azerbaidjan si Grecia

Site-ul Wiwi Blogs, unul dintre cele mai populare site-uri internationale dedicate Eurovisionului, face in fiecare an un top al celor mai frumoase concurente de la Eurovision.

Sabina Babaye, Azerbaidjan. Eleftheria Eleftheriou, Grecia

×