x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În Germania, Cristi Minculescu a infiintat trupa Lotus. Primele concerte in Romania au loc in decembrie

În Germania, Cristi Minculescu a infiintat trupa Lotus. Primele concerte in Romania au loc in decembrie

12 Noi 2012   •   13:36
 În Germania, Cristi Minculescu a infiintat trupa Lotus. Primele concerte in Romania au loc in decembrie

Toti fanii rockului (si nu numai)  asteapta sa afle ce se va intampla cu Cristi Minculescu dupa despartirea de Iris. Au circulat tot felul de zvonuri in ultima vreme, lansate pe canale mai mult sau mai putin neasteptate, care au speculat asupra unei posibile reuniri a grupului Harap Alb. Paul Nanca cel care va asigura managementul lui Minculescu dezminte oficial aceste zvonuri....Pe de alta parte, Cristi Minculescu se simte profund legat de colaborarile trecute cu muzicieni si compozitori exceptionali, cum sunt Adi Ilie şI Nutu Olteanu avand un respect nostalgic pentru cei doi, care i-au fost alaturi in anii de glorie si fata de care se va simti mereu indatorat . In acest sens, nu exclude catusi de putin, ba chiar ar fi fericit sa se mai afle vreodata pe aceeasi scena cu unul sau cu altul sau – de ce nu? - impreuna cu amandoi.

Cristi, care ramane etern dependent numai de muzica si- a regasit in ultima vreme bucuria de a canta alaturi de cativa exceptionali muzicieni din Germania, unde si-a stabilit rezidenta, cel putin temporar. Repetitiile se desfasoara zilnic, primul proiect al lui Craruire intrecuta numai de bucuria cantatului. Primul proiect se constituie intr-o veritabila Istorie a Rockului in 90 de minute, cu piese pe care orice impatimit al genului le va recunoaste de la primele acorduri! Totul cantat cu rigoare germana si cu vocea inconfundabila a lui Cristi Minculescu, numele trupei- Lotus. Publicul din Romania se va bucura, mai intai, de un "teaser” – varianta unplugged – ce va fi prezentat intr-o suita de concerte " de colectie” (unice si irepetabile) in cateva dintre cluburi de top din tara.

Mini-turneul include: Oldies Pub din Sibiu (joi, 6 decembrie), True Club din Bucuresti (vineri,7 decembrie), Times Pub din Brasov (sambata, 8 decembrie), Phoenix din Constanta (duminica, 9 decembrie). Bilete si/sau rezervari - la fiecare locatie in parte.

Lotus, noua trupa a lui Cristi pregateste un show memorabil de lansare, pentru noaptea de Revelion.

In imagine, o secventa de la repetitii, cu Cristi Minculescu si chitaristul Judy Seutter.

×
Subiecte în articol: rock Cristi Minculescu trupa