x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Înapoi în viitor cu Mafia

Înapoi în viitor cu Mafia

de Alex Revenco    |    01 Sep 2011   •   21:00
Înapoi în viitor cu Mafia

Dupa doi ani de la 'Viata noastra 2', 'mai tarziu decat doreau unii, mult mai devreme decat sperau altii', B.U.G. Mafia revine cu un nou disc, cu douazeci de piese noi. In intro-ul 'Ziua Independentei', Magic Touch ne avertizeaza: 'Dincolo de cuvinte si expresii vulgare/ care deranjeaza doar pe cei care nu vad in departare/ e adevarul despre tot. Si doare/ De la golani la politic, de la sex la credinta/ si de la violenta la suferinta, doare. Doare pentru ca e vorba despre noi'.

Apoi urmeaza piesele ce alcatuiesc cel mai transant si agresiv-pozitiv album, de maturitate, al 'mafiotilor'. E un disc 'pentru suflet, pentru minte, pentru fapte, pentru cuvinte, pentru saraci, pentru bogati. E pentru strada, e pentru frati'! Vlad 'Tataee' Irimia este incantat ca poate oferi acest nou album, gratuit, fanilor care trebuie doar sa se logheze la www.bugmafiaoficial.ro, site-ul nou-nout al formatiei (cel vechi a 'explodat'!). Daca pentru inceput cheltuielile sunt acoperite de formatie, cu timpul, branduirea site-ului va aduce niste bani ce vor putea acoperi gratuitatile oferite fanilor. In curand, urmeaza alte surprize pentru fani, primul magazin online al unei formatii din Romania (unde se vor gasi, la inceput, discuri si tricouri) si inaugurarea Fan Clubului B.U.G. Mafia.

Si pentru ca in urma cu cateva luni s-a implinit 'primul an pe internet al trupei', sa vedem ce ne spune Tataee: '... evolutia site-ului, a canalelor si paginilor oficiale B.U.G. Mafia in primul an de functionare nu poate decat sa ne bucure. 350.000 de descarcari de pe site ale celor patru piese de pe «Inapoi in viitor» puse la dispozitia publicului pana acum, peste 18 milioane de vizualizari ale clipurilor si pieselor oficiale B.U.G. Mafia pe YouTube si cei peste 90.000 de utilizatori Facebook ce urmaresc pagina oficiala a trupei ne motiveaza sa producem in continuare materiale la standardele cu care ne-am obisnuit fanii'.

×
Subiecte în articol: muzica