x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Joe Cocker concertează duminică la Sala Palatului. Ce a cerut organizatorilor legendarul solist britanic

Joe Cocker concertează duminică la Sala Palatului. Ce a cerut organizatorilor legendarul solist britanic

04 Aug 2013   •   13:19
Joe Cocker concertează duminică la Sala Palatului. Ce a cerut organizatorilor legendarul solist britanic

Joe Cocker concertează duminică la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00, în cadrul turneului de promovare al noului album - "Fire It Up".

Pe lângă piese de pe acest album, fanii vor mai putea asculta şi hit-uri precum "You Can Leave Your Hat On", "Unchain My Heart", "N'oubliez Jamais", "Ain't No Sunshine", "Up Where We Belong".

Legendarul solist britanic Joe Cocker a cerut, pentru perioada pe care o petrece la Bucureşti în vederea concertului de la Sala Palatului, să fie cazat la un hotel de cinci stele, să aibă la dispoziţie pentru deplasare o limuzină de lux şi să fie în permanenţă însoţit de doi bodyguarzi.

Artistul, care va avea propriul bucătar, a anunţat că doreşte să bea în backstage suc natural de merişoare fără conservanţi şi coloranţi, apă Evian, Gatorade şi Cola Zero, conform Agerpres care citează un comunicat Project Events.

Tot în backstage Joe Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi, el urmând să aibă la dispoziţie şi un coş cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate, aceasta fiind una dintre dorinţele speciale ale artistului, şi banane. O altă cerinţă a artistului, mai puţin obişnuită, a fost cea legată de pahare, acestea trebuind să fie toate de culoare roşie.

Şi muzicienii care-l vor acompania pe scenă au cerut o serie de lucruri mai puţin obişnuite, precum bere, migdale şi ursuleţi gumaţi Haribo, acestea pe lângă lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri. Managementul artistului a transmis organizatorilor că bărbaţii din band doresc să consume vin franţuzesc, iar doamnele vin roşu spaniol.

×
Subiecte în articol: joe cocker concert sala palatului