x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Justin Bieber, grav bolnav. Și-a anulat turneul său mondial

Justin Bieber, grav bolnav. Și-a anulat turneul său mondial

07 Oct 2022   •   18:29
Justin Bieber, grav bolnav. Și-a anulat turneul său mondial

Justin Bieber e bolnav și oprește turneul mondial. Cântărețul, care amânase deja câteva date, a fost nevoit acum să își amâne turneul mondial Justice până la o dată ulterioară.

Turneul, programat inițial pentru 2020 înainte de a fi amânat din cauza pandemiei Covid-19, a început în februarie din San Diego și a poposit în 10 țări de pe trei continente.

Pe 6 septembrie, Justin - care se luptă de luni de zile cu sindromul Ramsay Hunt - a anunțat că va lua o pauză pentru a face din sănătatea sa o prioritate.

Vestea a fost urmată, la 15 septembrie, de anunțul anulării a 12 date până la 18 octombrie.

Acum, toate concertele rămase, inclusiv cele programate la Bologna pentru 27 și 28 ianuarie, sunt considerate oficial amânate.

Noile date vor fi stabilite în funcție de disponibilitatea diferitelor locații.

Fanii care au bilete pentru datele amânate ale turneului mondial vor primi vești de îndată ce vor fi disponibile actualizări, conform ANSA.

Sindromul Ramsay Hunt este o tulburare neurologică rară cauzată de virusul varicelo-zosterian care produce alte două afecțiuni mai cunoscute, varicelă și zona zoster. După o varicelă acută, virusul poate persista în stare latentă în organism, putând să fie reactivat în anumite condiții, precum stresul accentuat sau imunodepresia organismului. Justin Bieber este afectat de o paralizie la jumătate din față.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Justin Bieber