x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kempes şi Rezident EX la Arenele Romane

Kempes şi Rezident EX la Arenele Romane

de Alex Revenco    |    07 Iun 2012   •   16:56
Kempes şi Rezident EX la Arenele Romane

Supergrupul alcatuit din Tavi Iepan - chitara, Ovidiu 'Kempes' Ioncu (foto) - solist vocal, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky - bass, Florin Cvasa – tobe si Matthias Lange – chitara anunta singurul concert din Bucuresti, pe 21 septembrie, la Arenele Romane. Se anunta un show emotionant, in care, solistul din 'perioada de aur' a trupei Cargo revine dupa opt ani de absenta dar sI cu alta gasca.

Rezident EX, formula in care Kempes se intoarce pe scena, a prins contur in 2010, destinul aducandu-i din nou alaturi pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu, cu totii avand in CV grupul Cargo.

Referitor la acest aspect, Tavi Iepan a tinut sa precizeze: "Problemele si divergentele personale pe care le avem, eu si Kempes, cu unul sau altul nu au legatura cu muzica, iar noi incercam sa le tinem departe de acest proiect. Sigur ca nu putem schimba istoria. Sigur ca nu putem sa nu mai avem nicio legatura cu Cargo. Eu am fost membru fondator si, in prima perioada, am facut o parte importanta din piese iar Kempes este vocea cu care multi identifica Cargo, astfel incat, pe undeva, fiecare dintre noi a avut o contributie la ce inseamna astazi numele asta. Ce facem noi acum nu este o concurenta pentru Cargo si nu dorim in niciun fel sa aducem prejudicii grupului. Ne uneste o traditie comuna, respectam tot ce a facut Cargo, cu si fara noi, si ce va mai face de acum incolo. Pe primul album Rezident Ex vom imprima doar piesele compuse de mine iar pe urmatoarele vor fi piese noi.'

×
Subiecte în articol: muzica